Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128

Локалниве малобројни гејеви треба да се среќни што живеат во РМ а не во САД, таму често се случуваат убиства врз биохазард популацијата, исто во УК имаше еден лик слушав на тру крајм подкаст кој собирал гејеви од гејски бар, нормално за нив поведение нели, го носеле веднаш во нивна куќа/стан за да се изебат со тотално непознат лик но тој наместо секс ги убивал пошто бил пратен од виша сила да ја исчисти земјата од лица со хомосексуализам. :angel:

А и стрејт популацијата е побезбедна на исток него на запад, ликот од линкот силувал 195 стрејт мажи во Манчестер и околина, овде барем нема шанси некое педериште да ти тури ГБХ во сокчето и да го снима силувањето.

Интересно. Наместо да имаат деца како што е традиција, тие ќе имаат дете од рандом непознат лик кој издркал семе во чаша и после тоа семе со инструмент би било вметнато во јајце клетка. Нема секс со мажи но ќе биде оплодена од Кујтим од Бајро или кој и да било.
Ама важно се нормални :angel:

А кога хетеро пар го прави истото? А кога посвојува туѓи деца? Или сѐ додека е хетеро е океј?

А кога хетеро пар го прави истото? А кога посвојува туѓи деца? Или сѐ додека е хетеро е океј?

Хетеро тоа го прават ако имаат болест или состојба која им оневозможува да имаат деца.
Тој редок процент треба да има резервна опција како вештачка оплодња или посвајање.

Не постои ниту една причина биохазард пар да има предност пред нормален пар. Ако постои би било интересно да ја прочитаме.

Како што може да се заклучи од многубројни научни студии (којзнае колку би биле да не е woke културата) биохазард паровите се ризична категорија сами за себе, скраја било да им се поклонат мали деца кои би растеле во една таква контаминирана средина.

Ne be blagoslov e, uzivaj (y). Site roditeli prva misla im e deteto pederce da im bidi posto ete blagoslovena familijata ke bidi radi nego. Sto da posaka povekje eden roditel od svoeto dete :toe:.
Прва мисла на секој за детето треба да биде да биде живо и здраво, и нормално да му овозможи максимални услови за развивање на индивидуалноста на тоа дете. Втората е детето да биде среќно.
Толку е марифетот.

А ова „педерче“ и останати простачки муабети - само покажува колку сте ограничени и полни со омраза кон другите, со чудна потреба да се обидувате да навредувате луѓе.
Браво.

Прва мисла на секој за детето треба да биде да биде живо и здраво, и нормално да му овозможи максимални услови за развивање на индивидуалноста на тоа дете. Втората е детето да биде среќно.
Толку е марифетот.

А ова „педерче“ и останати простачки муабети - само покажува колку сте ограничени и полни со омраза кон другите, со чудна потреба да се обидувате да навредувате луѓе.
Браво.
Ako namesto pederce napisev gey ili homo togas pomalce pederce ke bese. Nastrana muabetot deka kaj nas peder e narodski izraz. Ti ako sakas koristi si nekoj fensi izrazi, nikoj ne ti brani. Sekako ne po vrat po shija e muabetot.
I da tocno e toa, prva misla im e da bide zivo i zdravo, a zdrav covek ne bi trebalo da saka da ima seks so istopolov covek. Ne e normalno toa po niti edna osnova, taka da zal mi e ama :toe:.

Пак со нормално во однос на водењето љубов... тоа е приватна ствар море луѓе, со кој сакам кога сакам и кај сакам ќе водам љубов. ТИ и никој друг ништо не можете во однос на тоа...
Хомосексуалците не се ништо помалку вредни од хетеро... од кога мерило за вредноста на еден човек е тоа кој води во кревет, или кој љуби?

Токму здрав човек не се заморува дали ќе води љубов со жена, со маж, со N личности, со мажи и жени итн итн... со кој му е волја, со тој води љубов. Ние како странци, не треба да се заморуваме со тоа. Човекот се вреднува по тоа каков е во општеството, кон себе и другите, а не дали е добар во водење љубов :)

Како му е волја... ти се меша некој тебе што не водиш љубов воопшто? Не!
Дали те сожалуваме? Не.
Замисли да те нарекуваме со имиња - глупо е, бесцелно и никаде не води тоа. Нема потреба да ги угнетуваме луѓето и да им го отежнуваме животот заради љубовта.

Битно е да се води љубов, а засегнатите страни во тој процес да не се присилно принудени во тој акт или измамени!

Пак со нормално во однос на водењето љубов... тоа е приватна ствар море луѓе, со кој сакам кога сакам и кај сакам ќе водам љубов. ТИ и никој друг ништо не можете во однос на тоа...
Хомосексуалците не се ништо помалку вредни од хетеро... од кога мерило за вредноста на еден човек е тоа кој води во кревет, или кој љуби?

Токму здрав човек не се заморува дали ќе води љубов со жена, со маж, со N личности, со мажи и жени итн итн... со кој му е волја, со тој води љубов. Ние како странци, не треба да се заморуваме со тоа. Човекот се вреднува по тоа каков е во општеството, кон себе и другите, а не дали е добар во водење љубов :)

Дали те сожалуваме? Не.
Замисли да те нарекуваме со имиња - глупо е, бесцелно и никаде не води тоа. Нема потреба да ги угнетуваме луѓето и да им го отежнуваме животот заради љубовта.

Битно е да се води љубов, а засегнатите страни во тој процес да не се присилно принудени во тој акт или измамени!

Кај педери нема емоции, само нагони. :angel:
Интересно овој Хептанон метадон или како и да е, како да има темплејт од еден те исти пост и го постира по сто пати, омраза, љубов, замарање, туѓи животи тоа па тоа.

Дали те сожалуваме? Не.

Hepta, ebi ti i dvosed ako sakas, tvoja rabota samo ne se ljuti ko ti recat deka ne ti se lajcite na broj. A na ljuge na koi ne mu se lajcite na broj ne im se dava deca na cuvanje. Vo osnova ne im se dava nisto osven lekarstva i strucna pomos. Ti okolu ova se bunis. Si imas nekako zacrtano vo glavata deka homoseksualniot odnos e sosem normalna rabota. Ne e. Ljugeto koi go preferiraat takviot seks ne se arni vo glavata ili nisto poarni vo glavata od ljugeto so drugi seksualni devijacii. Samo eden seks e normalen seks, se drugo ne e. Dali imalo soglasnost, ljubov, niski strasti i pojma nemam sto e totalno nebitno, djabe se tesite i si barate opravduvanje ili izgovori.

... токму затоа што никој не му се меша што легнува со истороден партнер, така и тој не смее да ни ја уништи човечката вредност за брак, семејство и имање потомок, нема што да менуваме ние дефиниции затоа што хомосексуалецот не разликува што е природно женско машка заедница, нека повели нека си измисли посебна истородна терминологија за заедничко живеење со истороден партнер,

...ако тебе не ти менува што некој не си го препознава полот, мене ми смета, зашто све што не е природно ми смета, ако падне снег во лето ми смета, ако јадењето нема сол е блутлаво и ми смета, ако воздухот среде лето е загаден ми смета, ако нема брак меѓу маж и жена и од нивна љубов да се роди потомок све што го руши тој природен тек ми смета,

...ако сѐ до 1973 година хомосексуалноста во Прирачникот за ментални болести е класифицирана како ментална болест и така се учело, тоа е тоа, не може некоја психијатриска асоцијација поради добиени високи парични суми да ја иземе како дијагноза, значи готово, нормална појава е истородов сексуален избор, е па не е, хартија трпи све, посебно кога се во прашање милиони долари,

Интересено е кога ќе прочитам како го изедначуваат сексот помеѓу маж и жена со оној нивниот истополов и како тоа било се нормално само ние заостанати и немиени неможе да сватиме, полни сме биле со омраза, тоа ти е исто како да земеш да ме убедуваш дека колку што е убаво сирењето од млекото на кравата толку се убави и лајната што ги сере само што јас не сум пробал и незнам заостанат сум, не бе едноставно одвратно е! исто како што лајната се одвратни.
Нема хетеро на светов што не му е одвратно да гледа како се дупат двајца мажи во шупак, и покрај тоа што мнозинството а лично и јас немам ништо против, не ги дискриминирам поради тоа имам пријатели педери и го знаат мојот став и мислење околу тоа нивен живот што сакате правете, ако ви е убаво пушете си ги дупете се у шупак, само немој мене да ме замарате и педерски да ми подметнувате етикети доколку сум искрен и директно во кажувам дека ми е одвратно, ги имате потполно истите права како и јас и сите останати, она што го барате се специјални дополнителни права.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom