Хип хоп културата во Македонија

Иначе откако го преслушав албумот ептен разочаран, не дека очекував нешто ептен ама многу тапа испадна.

album so 2 temi kukicka na drvo i raspad...drugoto sve onaka...poso decata slusaat se palat i nemora da se zamaraat baska so trakata pogore i niv gi iskenjaa...kao koa sum na bina bidi tuka,posle ne me zamaraj...polos muabet zdravje

album so 2 temi kukicka na drvo i raspad...drugoto sve onaka...poso decata slusaat se palat i nemora da se zamaraat baska so trakata pogore i niv gi iskenjaa...kao koa sum na bina bidi tuka,posle ne me zamaraj...polos muabet zdravje
Темите се тие бе другар

Само што се вратив од настапот на Грин Аут, лудило беше. Се рокаа и старите и новите. Убаво четврточки малку да се потроши енергија со шуткиве, да се испука човек убаво. А и фристајлче за крај, мадај пола не разбрав, тоа што разбрав дивење беше :icon_mrgr: Има се снимено, снимаа момците од бина се како се рокаше и публиката, има снимено целата атмосфера, па ќе има нешто видео материјали деновиве. Иначе нова песна Џака има, да си проверите (y)

^ И јас бев,стварно добро журче направија..Али многу палачишта децава бе,сите со дуксери/панталони широки а кога почнаа постарите песни(мојот народ и блокови) немаа врска кој се песните..Иначе надвор кога пушев цигара го видов Панчо од ДНК влегуваше внатре :D

/\ Јас не го видов него. Ама ги видов Жаре од 1 на 1 и Алфа, ама па и не се толку не очекувани тие :D И која шутка се праеше на Факалависта и Рап Ли, и ја приметив многу хардкор типци со капуљачи и капчиња имаше, ама не стигнав да изанализирам дал ги знаат стариве песни, ја си ги рокав :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom