Б
бристол
Гостин
Првиот купен мак рап албум ми е ова, времиња!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот купен мак рап албум ми е ова, времиња!
Нема проблем дека е подобар. Само на САФ на концерт имаат отидено металци, панкери и и останати што не слушаат рап и хип - хоп.Најјак МК рап албум е овој. Појјак е и од САФИЗАМ.
Страјк ги има надминато одамна.Па и ја не реков дека рече дека Сафизам е срање. Реков дека Саф и Сафизам се далеку најдобри артисти и албум за едни македонски изведувачи.
Тие се на ниво Еминем што го има у свет.
Прво се они па многу празни места па све останато у Мкд.
Не се љути одма. Си прајме муабет.![]()
Ја од металци, рокери и панкери сум слушнал дека биле само на САФ и дека само за нив имаат почит.Страјк ги има надминато одамна.
Пс: Не сум бил на македонски рап настан, а да нема металци и рокери.
Идат бе, со мартинки и коса во црно што може да биде. Стварно на САФ најголем број имало (од постара екипа обично), ама не е дека ги нема на другивеЈа од металци, рокери и панкери сум слушнал дека биле само на САФ и дека само за нив имаат почит.
Ова дека на секаков рап идат е ваљда од некој сеуште неодлучни во која група на музички фанови да се пронајдат.
Катастрофа.
бомба
Меѓу малкуте сум на кој што им се супер сите нови песни и албуми издадени од Рнс, не знам ни каде наоѓа инспирација во ваква неиспиративна монотона земја. 25+ години активен на рап сцената, мене ми е за секоја чест.Нов албум на Tonyo San
![]()
Dete na Zimata
A new music service with official albums, singles, videos, remixes, live performances and more for Android, iOS and desktop. It's all here.music.youtube.com
Абе што со деси со Алфа, кај исчезна? Знам дека му се роди дете и после тоа го снема.