Amacord
high and might богаташ
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 474
- Поени од реакции
- 15
Гирс оф Вор ти е love it or hate it kinda of game ...Кецот после саат и пол ја избришав.
Премногу монотона игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гирс оф Вор ти е love it or hate it kinda of game ...Кецот после саат и пол ја избришав.
Премногу монотона игра.
Ја свртев и кецот и сеа Awakening(мнооогу пати и двете,зашто ко мас ефект ти нудат големи избори и начини на играње -класи магии итн.) ... Играта е дефинитивно јака! Дефинитивно Bioware се ѕверишаат у последно време , али ако планираш да ја играш ти ја препорачувам за ПЦ (ако ти е доволно јак офц) зашто целиот интерфејс и начин на спроведување на тактики е напраено за тастатура и маус :smir:Ја пробал некој Dragon Age?
Ја свртев и кецот и сеа Awakening(мнооогу пати и двете,зашто ко мас ефект ти нудат големи избори и начини на играње -класи магии итн.) ... Играта е дефинитивно јака! Дефинитивно Bioware се ѕверишаат у последно време , али ако планираш да ја играш ти ја препорачувам за ПЦ (ако ти е доволно јак офц) зашто целиот интерфејс и начин на спроведување на тактики е напраено за тастатура и маус :smir:
Да бе гледав дека е подобра на пц ама сега тоа е ќе си ја играм на xbox
Едно прашање каде може да се купи не чипуван xbox360 гледав на idc али сите се чипувани ја сакам нечипуван да можам да си платам xbox live и да играм оргинал игри на нет
Едно прашање каде може да се купи не чипуван xbox360 гледав на idc али сите се чипувани ја сакам нечипуван да можам да си платам xbox live и да играм оргинал игри на нет
Што ќе играш онлајн, све срање игри се.:smir:
wow!!! супер и јас немам хард ама како ке можам да го абдејтирам треба на ливе да се уклучам или како објаснете малце по опширно ако можит.6 Април најавен новиот апдејт од Мајкрософт. Подршка за усб мемори стик да се користи како хард диск.
Одлично ќе ми дојде бидејќи немам хард јас :plivaj:
wow!!! супер и јас немам хард ама како ке можам да го абдејтирам треба на ливе да се уклучам или како објаснете малце по опширно ако можит.
Да, само поддршката ке биде максимум 16GB така да заборавете на екстерни USB хардови.