Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ako mozi sovet za koja igra-demo da go slezam od LIVE? I dali imal nekoj problem so ban vo posledno vreme od Xbox Live?:smir:

Luge mi treba pomos , denes mi stigna X-Box i idev sve spored upatsvata vo instaliranjeto arno ama televizorov kako da ne go registrira x-boxot ? sto moze da e problemot ? kaj moze da gresam ? Fala vi odnapred

Luge mi treba pomos , denes mi stigna X-Box i idev sve spored upatsvata vo instaliranjeto arno ama televizorov kako da ne go registrira x-boxot ? sto moze da e problemot ? kaj moze da gresam ? Fala vi odnapred

Имаш стандарден телевизор (катодна цефка) или ЛЦД/Плазма? Види каде што е видео (и аудио) приклучокот, има свитч, SDTV и HDTV.

Имаш стандарден телевизор (катодна цефка) или ЛЦД/Плазма? Види каде што е видео (и аудио) приклучокот, има свитч, SDTV и HDTV.

Se snajdov , ne mi bilo dovolno cvrsto prikluceno VIDEO . Fala kako i da e:)

Хехе, со здравје да се служиш и пожелно е да користиш Кирилица на форумов :).:smir:

хаха,брат има повеќе постови од тебе сигурен сум дека знае! :smir:

Centarec ако треба нешо помош тука сме

хаха,брат има повеќе постови од тебе сигурен сум дека знае! :smir:

Centarec ако треба нешо помош тука сме

Ej не приметив :). Го повлекувам зборот :kesa:.

Kolku kostaat kaj nas originalni igri ? Ja so x-boxot dobiv batman lego , crash banit i neso so motori .. Samo ovaa so motori e igriva drugive komotno niz dzam moze :0

Kolku kostaat kaj nas originalni igri ? Ja so x-boxot dobiv batman lego , crash banit i neso so motori .. Samo ovaa so motori e igriva drugive komotno niz dzam moze :0

А зошто не го хакнеш па да си купуваш пиратски игри за стотче?

Pure e taa so 'motorite' taka?
Inace hakni si go drugar i po 200 denari ke ti bidat igrite.Osven ako sakas na net da igras togas originali:smir:

Da da pure e :) , dobra e . A ima li nekoja razlika vo kvalitetot ako se igra so "PIRATSKI" i so Originalni cdinja ?
Pa nema kolku sto osekam jas razlika. I dvete mozis da si gi instaliras na HDD i so dvete e vo red,barem kaj mene.Dosega sum nemal nikakvi problemi so piratskite sto dojde i do moe cudenje(zatoa sto na ps2-kata nekogas ke mi zakocese cd-to i slicno).Znaci kaj mene dosega nemalo nikakov problem ili razlika so igranje na piratski namesto originali a i mislam deka i drugite istoto ke go kazat:smir:

Da da pure e :) , dobra e . A ima li nekoja razlika vo kvalitetot ako se igra so "PIRATSKI" i so Originalni cdinja ?

Освен тоа што не можеш да играш онлајн (можеш и со пиратските ама ќе те банираат кога тога) нема. Чекај, ова е веќе 4ти пост, зошто не користиш кирилица? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom