Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Леле колку се нервирам.Во цела Битола нема ништо за Xbox360(освен волан:uvo:) а во некои продавници каде што се продаваат 'gadgets':smir: ме гледаа чудно изгледа не знаеја што е тоа иксбокс. Ај нема врска кога само 2 во цел град имаме Xbox360. ДОНЕВ колку е една игра кај Драган?

Јас ко купвев 160 со 200 денари беше

forza 3 шо е на 2 двд како е се исталира на хард диск или?

Сите игри се инсталираат на хард диск.

Не дека немам јас хард диск прашувам дали може да ја играм или МОРА двд 2 да се исталира

Не дека немам јас хард диск прашувам дали може да ја играм или МОРА двд 2 да се исталира

Ја немам Форца 3, па незнам. Мислам дека на второто цеде имаше само дополнителни коли и траки, и можеше цела да се игра само со првото цеде.

Леле колку се нервирам.Во цела Битола нема ништо за Xbox360(освен волан:uvo:) а во некои продавници каде што се продаваат 'gadgets':smir: ме гледаа чудно изгледа не знаеја што е тоа иксбокс. Ај нема врска кога само 2 во цел град имаме Xbox360. ДОНЕВ колку е една игра кај Драган?
хехе и јас кога немав купено икс бокс барав низ Битола и во една продавница ми извај дримбокс и ми почна да ми расправа за каналите на дримбокс дека преку нет се поврзвел и слично

Да не ја има некој играно just kause 2 нека кажи мислење околу играта јас мислам дека е многу возбудлива го гледав само траилерот

хехе и јас кога немав купено икс бокс барав низ Битола и во една продавница ми извај дримбокс и ми почна да ми расправа за каналите на дримбокс дека преку нет се поврзвел и слично

Да не ја има некој играно just kause 2 нека кажи мислење околу играта јас мислам дека е многу возбудлива го гледав само траилерот

Haha to e. A kako se snajduvas za igri? dali downloadiras ili?:smir:

Игрите ги downloadiram па ги режам нема ни 3 месеци од кога го купив иксбоксот а имам 25 игри од кабелска дојдоја да проверат шо е работата каде бегат толку гига, а за да најдиме некој шо продава цда тешка работа освен Скопје.

75GTOTAL
Од спуштање игришта хахаха, него КОНЕЧНО пред некој ден се решив да ја играм Gears Of War 2 и свртив ОДЛИЧНА ОДЛИЧНА ИГРА.

Чекаме 1 година за GEars of war 3 најавена за 11 Април 2011

Јас пак Gears of War 2 ја исклучив после пола саат играње. Тешко американизирано срање.

Денеска ја спуштив Forza 3 и си купув ц4 цитроен во играта ќе го прам ваков

4073604302_812500c941.jpg

:smee::smee::smee:

Графика ОДЛИЧНА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom