Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пробал некој Dragon Age?

Ја пробал некој Dragon Age?
Ја свртев и кецот и сеа Awakening(мнооогу пати и двете,зашто ко мас ефект ти нудат големи избори и начини на играње -класи магии итн.) ... Играта е дефинитивно јака! Дефинитивно Bioware се ѕверишаат у последно време , али ако планираш да ја играш ти ја препорачувам за ПЦ (ако ти е доволно јак офц) зашто целиот интерфејс и начин на спроведување на тактики е напраено за тастатура и маус :smir:

Ја свртев и кецот и сеа Awakening(мнооогу пати и двете,зашто ко мас ефект ти нудат големи избори и начини на играње -класи магии итн.) ... Играта е дефинитивно јака! Дефинитивно Bioware се ѕверишаат у последно време , али ако планираш да ја играш ти ја препорачувам за ПЦ (ако ти е доволно јак офц) зашто целиот интерфејс и начин на спроведување на тактики е напраено за тастатура и маус :smir:

Да бе гледав дека е подобра на пц ама сега тоа е ќе си ја играм на xbox

Да бе гледав дека е подобра на пц ама сега тоа е ќе си ја играм на xbox

Јас пак ја играв на PC и ми беше ептен шубе со начинот на игра и контролите. Другар ја сврте за Х360 и беше воодушевен. Кога му ја дадов ПЦ верзијата да ја проба, неможеше да замисли колку е лоша.

Едно прашање каде може да се купи не чипуван xbox360 гледав на idc али сите се чипувани ја сакам нечипуван да можам да си платам xbox live и да играм оргинал игри на нет

Едно прашање каде може да се купи не чипуван xbox360 гледав на idc али сите се чипувани ја сакам нечипуван да можам да си платам xbox live и да играм оргинал игри на нет

Имаше едно време во Германос. А и во T-Home имам видено. Ама мислам дека повеќе ќе ти се исплати ако имаш некој од странство да ти донесе.

Ima vo One 18 000 elite

Што ќе играш онлајн, све срање игри се.:smir:

6 Април најавен новиот апдејт од Мајкрософт. Подршка за усб мемори стик да се користи како хард диск.

Одлично ќе ми дојде бидејќи немам хард јас :plivaj:

6 Април најавен новиот апдејт од Мајкрософт. Подршка за усб мемори стик да се користи како хард диск.

Одлично ќе ми дојде бидејќи немам хард јас :plivaj:
wow!!! супер и јас немам хард ама како ке можам да го абдејтирам треба на ливе да се уклучам или како објаснете малце по опширно ако можит.

Да, само поддршката ке биде максимум 16GB така да заборавете на екстерни USB хардови.

Да, само поддршката ке биде максимум 16GB така да заборавете на екстерни USB хардови.

Неможам никаде да најдам дали ќе има можност да се исталира игра на усбто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom