Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Дали можи некој на ПП да ми испрати торент од НБА2К10? Ви благодарам :smir:

И мојата е приближна 35 игри па да не сака некој размена со некои игри

Добри сте, мојата колекција изнесува вкупно 3 игри:wink:

да ве прашам нешто... одкаде сте ги земале вашите 360ки? и може ли да се купува од страницата на иксбокс од Македонија? Понудава ми изгледа привлечно:)

да ве прашам нешто... одкаде сте ги земале вашите 360ки? и може ли да се купува од страницата на иксбокс од Македонија? Понудава ми изгледа привлечно:)

Jas drugar go kupiv od Germanija. Vo stranstvo se dosta poevtini od tuka vo MKD. Ako imas covek sto moze da ti donese od stranstvo jas toa ti go preporacuvam,zatoa sto ke zastedis dosta pari.:smir:

Повеќето тука што имаме xbox 360, го имаме земено од www.idc.com.mk
Види ги понудите таму.

Jas drugar go kupiv od Germanija. Vo stranstvo se dosta poevtini od tuka vo MKD. Ako imas covek sto moze da ti donese od stranstvo jas toa ti go preporacuvam,zatoa sto ke zastedis dosta pari.:smir:

Не верувам дека многу поефтино ќе ти дојде од странство.

Повеќето тука што имаме xbox 360, го имаме земено од www.idc.com.mk
Види ги понудите таму.

Не верувам дека многу поефтино ќе ти дојде од странство.

Ke ti dojde ako imas rodnina ili ako imas nekogo sto ke ti go donese t.e. da ne trosis pari za prevoz.

Ete ti sporedba ako sakas:
Jas go kupiv xboxot 250e.(na granica mi bea vrateni 30e)se na se 220e.
Tuka e 340e(znaci haknat)
Jas go haknav za 1800den(toa e negde 35e)
Znaci=jas go zedov 250e. a tuka e 340e.

Pravam sporedba na ist bundle(Batman & Pure).

Ke ti dojde ako imas rodnina ili ako imas nekogo sto ke ti go donese t.e. da ne trosis pari za prevoz.

Ete ti sporedba ako sakas:
Jas go kupiv xboxot 250e.(na granica mi bea vrateni 30e)se na se 220e.
Tuka e 340e(znaci haknat)
Jas go haknav za 1800den(toa e negde 35e)
Znaci=jas go zedov 250e. a tuka e 340e.

Pravam sporedba na ist bundle(Batman & Pure).

Во право си, во земјата од која е купен не плаќаш ддв, затоа ти ги враќаат парите. Али, ако решат да ти го царинат кај нас, ќе ти дое приближно иста цена...

Во право си, во земјата од која е купен не плаќаш ддв, затоа ти ги враќаат парите. Али, ако решат да ти го царинат кај нас, ќе ти дое приближно иста цена...

Тука си во право. Мене не ми беше царинет, сум имал среќа:smir: Иначе, во земја која има толку ниски плати, се е по најскапи цени. Уште ме чуди зошто странци идат да пазарат кај нас кога ние треба да одиме кај нив.Ама да не одам многу офтопик. Моментално ја слегувам Метро2033:smir:

Да, се зависи од царината :).

Абе дај кажете импресии за Метро 2033,каква е на икс боксот

Ќе пишам јас утре поопширно, него навалете излезе Prison Break на торенти

Абе дај кажете импресии за Метро 2033,каква е на икс боксот

Значи се дешава се во Русија и БООМ паѓа бомба и 40 000 руси се кријат подземја во метро. Убаво си живеат се снаоѓаат за јадење се супер но по одредено време од радиации и такви срања во играва излегуваат мутанти. Е сега има некој што те напаѓаат и тоа пази не напаѓа еден се фрлаат по 20 и оди снајдисе. Куршумите во играта се ретки многу пати завршувам со нож да мафтам :smee:.

Има како тезги да купуваш оружје но тоа за почеток е многу скапо, па им помагаш на твојте сограѓани па тие ти даваат по некоја пачка оружје да си го направиш ќејфот малце.

Премногу е темна играва се се дешава под земја на почеток, графиката е убава НО ДАЛЕКУ од таа конфигурација што ја бара. Руска работа вотка има во играта не сесекирајте :smee:. Да поминам некоја мисија па ќе пишам вечер што како.

Од мене 5/10 играва.

Кратко кажано, S.T.A.L.K.E.R. под земја?

Кратко кажано, S.T.A.L.K.E.R. под земја?

Па кратко кажано да.

Него ја пробал некој Oblivion? Каков стил на игра е? Одиш тепаш мисии извршуваш се наградуваш или грешам. Гледам има 9.6 па си викам дали вреди да чекам да се спушти.

Па кратко кажано да.

Него ја пробал некој Oblivion? Каков стил на игра е? Одиш тепаш мисии извршуваш се наградуваш или грешам. Гледам има 9.6 па си викам дали вреди да чекам да се спушти.

Fallout 3 Medieval age ти е обливион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom