Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.842
- Поени од реакции
- 52.881
Излезе метро 2033 го има торентот на аренабг
Уште од вчера ја има.
Јас не ја зимам сега зошто имам многу други игри да довршам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Излезе метро 2033 го има торентот на аренабг
И мојата е приближна 35 игри па да не сака некој размена со некои игри
да ве прашам нешто... одкаде сте ги земале вашите 360ки? и може ли да се купува од страницата на иксбокс од Македонија? Понудава ми изгледа привлечно![]()
да ве прашам нешто... одкаде сте ги земале вашите 360ки? и може ли да се купува од страницата на иксбокс од Македонија? Понудава ми изгледа привлечно![]()
Jas drugar go kupiv od Germanija. Vo stranstvo se dosta poevtini od tuka vo MKD. Ako imas covek sto moze da ti donese od stranstvo jas toa ti go preporacuvam,zatoa sto ke zastedis dosta pari.:smir:
Повеќето тука што имаме xbox 360, го имаме земено од www.idc.com.mk
Види ги понудите таму.
Не верувам дека многу поефтино ќе ти дојде од странство.
Ke ti dojde ako imas rodnina ili ako imas nekogo sto ke ti go donese t.e. da ne trosis pari za prevoz.
Ete ti sporedba ako sakas:
Jas go kupiv xboxot 250e.(na granica mi bea vrateni 30e)se na se 220e.
Tuka e 340e(znaci haknat)
Jas go haknav za 1800den(toa e negde 35e)
Znaci=jas go zedov 250e. a tuka e 340e.
Pravam sporedba na ist bundle(Batman & Pure).
Во право си, во земјата од која е купен не плаќаш ддв, затоа ти ги враќаат парите. Али, ако решат да ти го царинат кај нас, ќе ти дое приближно иста цена...
Во право си, во земјата од која е купен не плаќаш ддв, затоа ти ги враќаат парите. Али, ако решат да ти го царинат кај нас, ќе ти дое приближно иста цена...
Абе дај кажете импресии за Метро 2033,каква е на икс боксот
Абе дај кажете импресии за Метро 2033,каква е на икс боксот
Кратко кажано, S.T.A.L.K.E.R. под земја?
Па кратко кажано да.
Него ја пробал некој Oblivion? Каков стил на игра е? Одиш тепаш мисии извршуваш се наградуваш или грешам. Гледам има 9.6 па си викам дали вреди да чекам да се спушти.