Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе темата е Xbox 360![]()
Не зезај! Стварно? Зарем на X360 кога ќе стиснеш на Start дугмето дур играш GTA4 не се пали главното мени, во кое што може да се отиде во делот за контроли и да се види кое дугме за што служи кај On Foot, Vehicle и Helicopter модовите на контрола.
Аналогните џојстичиња покрај тоа што може да се вртат во секоја насока, можат и да се притискаат. Ама ваљда Centarec веќе го знае тоа, не е до толку. Стисни Start -> Options -> Controls -> Vehicle controls и види кое дугме ти е за свирка.
Veruvaj do tolku sum koga se raboti za X-box ... Osven PES nisto drugo nemam cepnato , inace ispadna kako sto kaza JOE , deka treba da se stisne levoto analogno dugme.. Fala joe![]()
Се разбира, ќе ја земам идната неделаVietnam е multiplayer експанзија , неможеш да ја играш ако немаш оригиналка BBC2. Иначе ја баш вчера ја земав за 360 и партали е, страшно добри мапи одличен виетнам филинг и топ мултиплеер. Сите што ја имаат оригинал BBC2 ова е must have.
Драган, да те прашам нешто, зошто флешувањето на слимот е бајаги поскапо од дебелите?
Здраво
Иначе тајно ве пратам и Ве читам
Само да Ве информирам дека ке добијам ПЦ Гејминг ресивер за Xbox360 Wireless контролери, па ако сака некој нека ме контактира. Нема да бидат скапи
Среќни празници