Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе темата е Xbox 360 :tapp:

Не зезај! Стварно? Зарем на X360 кога ќе стиснеш на Start дугмето дур играш GTA4 не се пали главното мени, во кое што може да се отиде во делот за контроли и да се види кое дугме за што служи кај On Foot, Vehicle и Helicopter модовите на контрола.

Не зезај! Стварно? Зарем на X360 кога ќе стиснеш на Start дугмето дур играш GTA4 не се пали главното мени, во кое што може да се отиде во делот за контроли и да се види кое дугме за што служи кај On Foot, Vehicle и Helicopter модовите на контрола.

Тоа е за Super Nintendo, мешаш поими.... :pos:

Аналогните џојстичиња покрај тоа што може да се вртат во секоја насока, можат и да се притискаат. Ама ваљда Centarec веќе го знае тоа, не е до толку. Стисни Start -> Options -> Controls -> Vehicle controls и види кое дугме ти е за свирка.

Veruvaj do tolku sum koga se raboti za X-box ... Osven PES nisto drugo nemam cepnato , inace ispadna kako sto kaza JOE , deka treba da se stisne levoto analogno dugme.. Fala joe :)

Vietnam е multiplayer експанзија , неможеш да ја играш ако немаш оригиналка BBC2. Иначе ја баш вчера ја земав за 360 и партали е, страшно добри мапи одличен виетнам филинг и топ мултиплеер. Сите што ја имаат оригинал BBC2 ова е must have.

Vietnam е multiplayer експанзија , неможеш да ја играш ако немаш оригиналка BBC2. Иначе ја баш вчера ја земав за 360 и партали е, страшно добри мапи одличен виетнам филинг и топ мултиплеер. Сите што ја имаат оригинал BBC2 ова е must have.
Се разбира, ќе ја земам идната недела :)

Здраво
Иначе тајно ве пратам и Ве читам :)
Само да Ве информирам дека ке добијам ПЦ Гејминг ресивер за Xbox360 Wireless контролери, па ако сака некој нека ме контактира. Нема да бидат скапи :)
Среќни празници

Драган, да те прашам нешто, зошто флешувањето на слимот е бајаги поскапо од дебелите?

Драган, да те прашам нешто, зошто флешувањето на слимот е бајаги поскапо од дебелите?

Всушност хакувањето на Слим во овој момент не е возможно.
Првите серии со замена на ДВД драјв можеше да се хакуваат , но тоа траеше кратко .Веднаш се појави ревизија 0225 на Лите-он-от. Се чека на чичко C4E да пушти LT+ за слим. Јануари е реално да очекуваме такво нешто. Ке биде колку и за старите цената ако биде се софтверски, односно без хардверски модификации,....да се надеваме :)

Здраво
Иначе тајно ве пратам и Ве читам :)
Само да Ве информирам дека ке добијам ПЦ Гејминг ресивер за Xbox360 Wireless контролери, па ако сака некој нека ме контактира. Нема да бидат скапи :)
Среќни празници

Дали ке имате жичани Xbox360 контролери за Windows и ако немате ке добиете ли? :D

Srekna NOVA 2011 do site XBOX 360 gameri i da se nadevame na uste podobri igri za 360 vo 2011. Se nadevam deka i 2011 ke ja isteram so istiot XBOX 360 kupen pred tri i pol godini. :ojea:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom