Не зезај! Стварно? Зарем на X360 кога ќе стиснеш на Start дугмето дур играш GTA4 не се пали главното мени, во кое што може да се отиде во делот за контроли и да се види кое дугме за што служи кај On Foot, Vehicle и Helicopter модовите на контрола.Иначе темата е Xbox 360
Тоа е за Super Nintendo, мешаш поими....Не зезај! Стварно? Зарем на X360 кога ќе стиснеш на Start дугмето дур играш GTA4 не се пали главното мени, во кое што може да се отиде во делот за контроли и да се види кое дугме за што служи кај On Foot, Vehicle и Helicopter модовите на контрола.
Veruvaj do tolku sum koga se raboti za X-box ... Osven PES nisto drugo nemam cepnato , inace ispadna kako sto kaza JOE , deka treba da se stisne levoto analogno dugme.. Fala joeАналогните џојстичиња покрај тоа што може да се вртат во секоја насока, можат и да се притискаат. Ама ваљда Centarec веќе го знае тоа, не е до толку. Стисни Start -> Options -> Controls -> Vehicle controls и види кое дугме ти е за свирка.
После 10 навечер свирење не !!!Veruvaj do tolku sum koga se raboti za X-box ... Osven PES nisto drugo nemam cepnato , inace ispadna kako sto kaza JOE , deka treba da se stisne levoto analogno dugme.. Fala joe
Се разбира, ќе ја земам идната неделаVietnam е multiplayer експанзија , неможеш да ја играш ако немаш оригиналка BBC2. Иначе ја баш вчера ја земав за 360 и партали е, страшно добри мапи одличен виетнам филинг и топ мултиплеер. Сите што ја имаат оригинал BBC2 ова е must have.
Всушност хакувањето на Слим во овој момент не е возможно.Драган, да те прашам нешто, зошто флешувањето на слимот е бајаги поскапо од дебелите?
Дали ке имате жичани Xbox360 контролери за Windows и ако немате ке добиете ли?Здраво
Иначе тајно ве пратам и Ве читам
Само да Ве информирам дека ке добијам ПЦ Гејминг ресивер за Xbox360 Wireless контролери, па ако сака некој нека ме контактира. Нема да бидат скапи
Среќни празници