Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав да ја играм Alan Wake. Не сум многу љубител на такви игри али морам да признаам дека играва многу пријатно ме изненади. Сварно добра игра.

И да ве прашам. Одите ли со хакнативе конзоли на live или избегавате???

Порано цело време бев уклучен, ама сега избегнувам. Нејќам бан.

Почнав да ја играм Alan Wake. Не сум многу љубител на такви игри али морам да признаам дека играва многу пријатно ме изненади. Сварно добра игра.

И да ве прашам. Одите ли со хакнативе конзоли на live или избегавате???

Јас сум баниран и не можам да играм онлајн, порано не можев да користам ни хард диск но сега можам. Така да ако сакаш да матиш онлајн не играј со пиратерија.

Ако јас пробам Live, а имам само мемориска од 256 мега...што би ми се случило? :)

Ако јас пробам Live, а имам само мемориска од 256 мега...што би ми се случило? :)

Ќе ти ја блокираат мемориската :baeh:

Не сум сигурен. Џои мислам дека со мемориска беше кога го банираа. Треба и среќа да имаш. Јас еден цел месец се изнаиграв GTA 4, CoD, NfS, Fifa, и уште некои игри, и не ме банираа. За Burnout Paradise секој пат кога ја уклучував имаше некој нов апдејт, и тие ги симнував. Сега се немам уклучено 5-6 месеци.

Значи можам слободно да се ставам на live со стелтувани игри и ако јадам бан нема да има последици освен што нема да можам да влагам на live повеќе?

Значи можам слободно да се ставам на live со стелтувани игри и ако јадам бан нема да има последици освен што нема да можам да влагам на live повеќе?

Јесте.

Нц нц нц, Мац постана Микрософт Фанбој. толкав фанбој постана што ја заклучи ПС3 темата.
:costumed2 Мац отклучи ја темата пред да бидеш :pishtoldz:violent1:

Хехе ;)

Ја отклучи :), иначе пепел ќе беше овде :)

Ќе се види во логови кој ја заклучил...може бев јас, по грешка кога заклучував тема за Дота Видеа.

А може и сама се заклучила, од тага дека сум земал X360...

Има некој правено update на xbox-от одкако бил хакнат? Сакам да направам апдејт ама не знам дали ќе ми го смени хакнатиот фирмвер на dvd romot.
А да и како се стелтуваат игрите ако знае некој? :)

Има некој правено update на xbox-от одкако бил хакнат? Сакам да направам апдејт ама не знам дали ќе ми го смени хакнатиот фирмвер на dvd romot.
А да и како се стелтуваат игрите ако знае некој? :)

Кога го режеш двд-то, не пишуваш ништо со маркер на него после...и скришна е играта, не се знае која е!

Кога го режеш двд-то, не пишуваш ништо со маркер на него после...и скришна е играта, не се знае која е!

Ама пак ќе се гледа дискот... Да не треба да се мачка со крема за станување проѕирен? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom