Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
mene iskreno HALO mi e tapojna..mrzam takvi nerealni raboti..ima miljon igri bolje od HALO

Alan Wake, Red Dead Redemption, Saw....

Хало ја мразев многу, но кога седнав и ја изиграв како што треба неможам да се одвојам. ВО право биле милионите што нон стоп ја играат. Седни изиграј ти ветувам нема да се разочараш.

Нема шанси да е GOTY, може само да биде номинирана али ни за тоа не верувам. Како што кажа јоеy не е баш лесно кога такви игри има на маркетот, а и многу подобри ќе излезат до крај на 2010.

Нема шанси да е GOTY, може само да биде номинирана али ни за тоа не верувам. Како што кажа јоеy не е баш лесно кога такви игри има на маркетот, а и многу подобри ќе излезат до крај на 2010.
Aj da se kladime. Ako ja smetas alan wake za GOTY nemam komentar.

Tolku napnata igra kako Alan Wake odamna ne sum igral ama tesko deka ce stigne do GOTY...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ете и мене ми стигна xbox-от али имам еден проблем, педериве од MS изгледа дека повеке не ставаат додаток за оптички на A/V кабелот. Пробав да го поврзам преку телевизорот со хдми кабел (Samsung B650) зошто има optical output кој може да пренесува 5.1 звук до рејсиверот али неможе, пренесува само стерео, а истото работи со WDTV и има 5.1 звук

Ваков треба да биде A/V кабелот

xbox360-av.cable_1_.jpg

Мене ми дадоа ваков (сличен)

XB024%20Xbox%20Standard%20AV%20Cable-A2.gif

Колку се само бедни, имате идеја што да правам?

Абе каква alan wake, и на мене ми е срање таа али God of War, Halo Reach, Heavy Rain, Black Ops i tn не се срање. Ред деад може да ја освои наградата најдобро ново IP ама не GOTY award.

Ете и мене ми стигна xbox-от али имам еден проблем, педериве од MS изгледа дека повеке не ставаат додаток за оптички на A/V кабелот. Пробав да го поврзам преку телевизорот со хдми кабел (Samsung B650) зошто има optical output кој може да пренесува 5.1 звук до рејсиверот али неможе, пренесува само стерео, а истото работи со WDTV и има 5.1 звук

Ваков треба да биде A/V кабелот

xbox360-av.cable_1_.jpg

Мене ми дадоа ваков (сличен)

XB024%20Xbox%20Standard%20AV%20Cable-A2.gif

Колку се само бедни, имате идеја што да правам?

Вака, сега не разбрав точно што си пробал но пробај вака.
Поврзи го боксот на ТВ преку ХДМИ. Со оптички кабел поврзи го телевизорот со рисиверот. Оди во сетингс на боксот и оди аудио сетингс и таму намести да пушта 5.1 долби дигитал.

Ако не успееш вака, ќе мора да купиш нов кабел. Јави се во idc.com.mk и прашај дали имаат. На сајтот имаше порано, сега кога проверив нема.

Пробано е exactly како што напиша, мада пробав само на 2 демо игри, сега ми е кај Драган од idc.com.mk ке видам после со цели игри дали ке вади 5.1

Хммм... и демо игрите имаат 5.1 , чим ти е кај Драган, прашај го да не има некој друг кабел со оптикал излез.

Решен е проблемот, требало да се исклучи една опција во сетинзите (display discovery) сега има перфектен звук на сите игри, и да прашам дали е проблем ако ги режам игрите на 4x брзина на вербатим дискови зошто 2.4x е многу споро

Немиш проблем јас ги режум на 8х и ду сега имум изрежано може 50 игри и несум имал проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom