Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
може и без јтаг

1. Download the files and unrar them.
2. Insert the files into the USB memory using USBXTAF.
3. Start your xbox and sign in with the DLC4 BY MEXICAN profile (If you cannot do it, use the guide button of the controller.
4. Run the game.
5. When you see "Press Start", before to press Start press the guide button of the controller.
6. Press "X" to sign out from the dlc4 mexican profile and sign in with another profile.
7. Return to the game and play it FULL.
8. You need to have the internet cable plugged

ИЗЛЕЕЕЕЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ LIMBO на торенти 120 мб е брзо сите на доњнлоад ОДМА вакво нешто не смеете да пропуштите верувајтеми, НАЈДОБРАТА ИГРА е.

мора да ја режам на дуал лајер или можам и на обично?

Мора да се поврзете на хбох лајв иначе играва останува триал едно 10-тина минути да ја пробате само.

Од каде е подобро да се земе флешуван Xbox 360 од PSX Game Shop во Буњаковец или од idc.com.mk ?
Ја знае ли некој понудата во PSX Game Shop?

Од каде е подобро да се земе флешуван Xbox 360 од PSX Game Shop во Буњаковец или од idc.com.mk ?
Ја знае ли некој понудата во PSX Game Shop?

Не знам за PSX Game Shop, максимум 3 пати досега сум бил кај нив и мислам дека ќе бидат поевтини од Драган ИДЦ.
Кај Драган ти е 1.700 ден. но сепак види што ти нудат во PSX Game Shop.

Ако одиш за Грција во Germanos таму ти се најефтини 250 евра ти е новиот а околу 200 евра Xbox 360 Елите а кај Драдан Arcade ti 16.000 den

Не знам за PSX Game Shop, максимум 3 пати досега сум бил кај нив и мислам дека ќе бидат поевтини од Драган ИДЦ.
Кај Драган ти е 1.700 ден. но сепак види што ти нудат во PSX Game Shop.

Кај Драган хакување на Џаспер е 45 евра... Толку ми бараше средина на Јули кога го земав мојот, а во PSX shop ми бараа 30 евра и нормално дека таму го однесов + за многу кратко ми го средија.

Мислев од каде е подобро да купам хакуван Xbox 360, знае ли некој колку чини во PSX Game Shop?

Има ли опција игрите да се играат преку хард или да се стави екстерен, ама да нема потреба од Диск да се користи ? и како ако има упаство нека постира некој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom