¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Некоја игра слична на Marvel Ultimate Alliance 1/2, само да не е X-Men игрите од истата компанија (или истиот девелопер), значи да може да се игра со 4 души, или минимум 2 истовремено и да не биде FPS.
sto se smees za delovi mi treba:nesum: :nenene: :pos2: :bravo:
Ако го донесам кај тебе хбохот да го флешуваш на LT+shift дали откако ке излези овај LT 2.0+ ке мора да го носам пак или тоа си оди со update на Dashboard-от?Decki podaleku od xbox live, noviot dashboard parce pravi,...cekajte na LT 2.0+ , dur ne izleze sedeti si offline....
DeathspankНекоја игра слична на Marvel Ultimate Alliance 1/2, само да не е X-Men игрите од истата компанија (или истиот девелопер), значи да може да се игра со 4 души, или минимум 2 истовремено и да не биде FPS.
Гледам дека има некој system update за конзолава, безбедно е да се сними?
Дап, видов и јас, значи НЕМОЈТЕ ДА АПДЕЈТИРАТЕ ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ.
What will happen when/if I update with this latest update?
If you have a factory default box, you'll be able to buy M$ points with PayPal, and the console now shuts down after 1 (or 6) hours of inactivity (whoo hoo, pfffft). It also flashes your DVD drive (modded or not) to allow for the new format of games. If you're drive is already flashed, you will need to re-flash it after the update.
http://xbox360iso.com/showthread.php?t=395140
Слим е тоа. Ова не е:утре ќе иде брат ми за солун па сакал да си купи xbox за роденден.Видов тука дека за slim уште нема хак , а кога ќе искочи ќе биде поскап,па сега не знам дали е ова slim или не еhttp://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=54885&selectedCategoryId=422
п.с не се смејте![]()
видов и јас,се снајдов сепак фала
1. When my flashed Xbox 360 connect to Xbox live and did an update, the dvd drive was back to brand new original firmware which causes :Направив апдејт се заебав ГАДНО, кликав безвезе, незнаев дека до толку е заебано, до сега ми се нема десено ништо вакво од апдејти, сега неможам да пуштам ништо :/
се знае ли кога ќе излезе спасот, ама нешо сигурно/официјално...?