ErT
Console Dude
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 2.208
- Поени од реакции
- 265
На пример кои?Абе гледам некој игрици на интернетов има што се помали од 4 гига за xbox-ов. Е сега ако ги изрежам на обично двд ќе се игрет или не?
На пример кои?Абе гледам некој игрици на интернетов има што се помали од 4 гига за xbox-ов. Е сега ако ги изрежам на обично двд ќе се игрет или не?
Pa Need for Speed Underground 2 primerНа пример кои?
Мислам дека мораш на дуал лејер.Pa Need for Speed Underground 2 primer
A на какво двд ги режете игрите? Принко, вербатим? Дуал леер не прави проблеми нели? А имам слушнато дека не чита игри од хард диск како исо фајлови? А има друг начин за ставање на игри на хард дискот освен како .исо фајлови? Мислам дека прочитав погоре дека играте игри од хард диск ај ако може некој подетално фала.Се мислам како да фрлам 300еур за искбокс ептен се запалив последниве месеци. Тоа лајвот мора да е ептен јак
Плус ако фрлам 300евра за иксбокс не се знае после и на одмор дали ќе одам и дали возачка ќе полагам и уште многу работи. Затоа истражувам од секој можен аспект пред да направам одлука. А инаку кој имал друг проблеми со иксбоксот нешто како Red circle of death или нешто слично нека пише подетално и кои се ризиците за да дојде до него. Фала однапред :smir:
A kolkav e toj loaderot?Тоа значи дека ти треба последниот фирмвер за да можеш да ја играш. Ама има некој пач што се става во играта, за да може да ти се пушти и на постар. Сум немал искуство со тоа, па неможам да ти помогнам. Мене Драган ми даде некој loader на цеде и пред да ставам некоја од новите игри што го бараат последниот фирмвер, го ставам тоа цеде, па после играта и се пушта, а доколку претходно не го ставам лоудерот, не ја чита играта.
Тоа значи дека ти треба последниот фирмвер за да можеш да ја играш. Ама има некој пач што се става во играта, за да може да ти се пушти и на постар. Сум немал искуство со тоа, па неможам да ти помогнам. Мене Драган ми даде некој loader на цеде и пред да ставам некоја од новите игри што го бараат последниот фирмвер, го ставам тоа цеде, па после играта и се пушта, а доколку претходно не го ставам лоудерот, не ја чита играта.