Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
RYSE e upropasten so tie prokleti QTE's.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Молим те не пишувај твоето мислење околу Мајкрософт и ХВОХ е навалидно.Е што очекуваше? 199 евра?
А зошто сметаш дека QTE се лоша работа?RYSE e upropasten so tie prokleti QTE's.
Е што очекуваше? 199 евра?
Малку е неодговорно вака да дава поценка на цена без проба на конзолата..ние сепак не знаеме што нуди новиот кинект.399 максимум. Без кинект 349, а зашто да не и 299. Со нивната нова тактика, тешко дека ќе привлечат нови корисници. Не ми е јасно како неуспехот на Кинект не ги научи дека не го сакаме тоа срање сите, затоа не знам што го форсираат...џабе цена се покачува, џабе ќе ги тераат сите програмери да имплементираат функции (рачунај, секоја мулти-платформ игра ќе мора да има вакви функции плус, замарање за сите ќе биде), што значи засега...не е нешто предобар Xbox-от.
Јас се молам да ми го поддржува воланот, чисто би го земал во иднина ради Forza 5. Ако не го поддржува, hello PS4.![]()
Игрите за конзоли стануват луксус, ексклузивен прозивод за богатите.Watch Dogs 99$ za PS4 i ONE na Amazon.
Абе не зафркавајте. Цената си е ок споредено со многу други tech играчки. Не ми е јасно, како луѓево не се бунат за iPhone, Galaxy S4 итн. кога сите коштаат или колку next-gen конзола или повеќе.