Xbox One

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
RYSE e upropasten so tie prokleti QTE's.

QTEs и тој делот кога напредуваат во формација.. од тоа што го прикажаа, изгледа како уште една игра од типот "press X to win". Има време, ќе видиме понатаму каква ќе биде.

Јас чекам некоја добра ексклузивна игра за Xbone.. до сега, слабо.

едит: Излегува во ноември за 499 долари/евра.

RYSE lici na praistoriski Call of Duty so QTE od God of War. Mi se dopagase prvata verzija koga licese na FPP.

XBOX ONE

969711_10151526114789285_701250581_n.jpg

Новиот XBOX 360

xnew360.jpg.pagespeed.ic.mxNxCLB7V7.jpg

Е што очекуваше? 199 евра?

399 максимум. Без кинект 349, а зашто да не и 299. Со нивната нова тактика, тешко дека ќе привлечат нови корисници. Не ми е јасно како неуспехот на Кинект не ги научи дека не го сакаме тоа срање сите, затоа не знам што го форсираат...џабе цена се покачува, џабе ќе ги тераат сите програмери да имплементираат функции (рачунај, секоја мулти-платформ игра ќе мора да има вакви функции плус, замарање за сите ќе биде), што значи засега...не е нешто предобар Xbox-от.

Јас се молам да ми го поддржува воланот, чисто би го земал во иднина ради Forza 5. Ако не го поддржува, hello PS4. :)

399 максимум. Без кинект 349, а зашто да не и 299. Со нивната нова тактика, тешко дека ќе привлечат нови корисници. Не ми е јасно како неуспехот на Кинект не ги научи дека не го сакаме тоа срање сите, затоа не знам што го форсираат...џабе цена се покачува, џабе ќе ги тераат сите програмери да имплементираат функции (рачунај, секоја мулти-платформ игра ќе мора да има вакви функции плус, замарање за сите ќе биде), што значи засега...не е нешто предобар Xbox-от.

Јас се молам да ми го поддржува воланот, чисто би го земал во иднина ради Forza 5. Ако не го поддржува, hello PS4. :)
Малку е неодговорно вака да дава поценка на цена без проба на конзолата..ние сепак не знаеме што нуди новиот кинект.

Watch Dogs 99$ za PS4 i ONE na Amazon.
Игрите за конзоли стануват луксус, ексклузивен прозивод за богатите.
Конзолашкиве игри чинат се повеќе и повеќе за изработка, а приходите од продажбите не растат баш толку. Мора некако да се враќаат парите.

Врти сучи, сами си се убиваат конзолашкиве игри во однос на овие за Фејзбук, мобилни и слично. А пак овие за мобилни и на Фејзбук едно 80-90 посто се срање.
И овие конзолашкиве се срање, DUDEBRO ACTION SHOOTER за мали деца, ама барем се посветликаво срање. И сеа од таквото срање ќе преминеме на ова посмрдливово и ко да видиш сите игри одеднаш се пролив и поарно да не ги играш.

...
Извинете за речникот.

Абе не зафркавајте. Цената си е ок споредено со многу други tech играчки. Не ми е јасно, како луѓево не се бунат за iPhone, Galaxy S4 итн. кога сите коштаат или колку next-gen конзола или повеќе.

Абе не зафркавајте. Цената си е ок споредено со многу други tech играчки. Не ми е јасно, како луѓево не се бунат за iPhone, Galaxy S4 итн. кога сите коштаат или колку next-gen конзола или повеќе.

Држи вода теоријата, но поентата е во тоа што конзолите се пред се, наменети за видео игри. Со текот на времето конзолите преминаа во забавни системи, што ги направи поскапи.

Од друга страна, паметните телефони од самиот почеток, од првиот iPhone, се направени да не бидат само за телефонија, туку и за многу други работи, претежно непотребни работи, но сепак достапни за корисниците на паметните телефони.

А убаво кажа Mac)), не мораат да го форсираат Kinect, со тргнувањето на Kinect од основниот систем, цената би се намалила, а ништо не би ги чинело и да отстранат и некои други функции, како што е Xbox Live за гејмерите кои никогаш не го користат, а не се малкумина кои воопшто не го користат. Ги има доста функции и кај Xbox и кај PlayStation конзолите кои се непотребни за одредени гејмери кои никогаш нема да ги користат истите тие функции, но Сони и Мајкрософт имаат други математики, па ајде разбери ги.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom