Хакери откупуваат Нокии 1100 за 20 илјади фунти

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
нормално дека нема да чуеш, зашто тоа се граничи со цртата за криминални дејствија...

Абе како не бе. Нема грешка. Pazar3 сонови!

Нема човек во Македонија што ќе ви даде 1000 еур за тој телефон, па и 5000.

еден другар продава рх 16 произведена во германија , има шанси да ја продаде или ?

Јас ќе ви кажам каква е уловката тука - бара се модел кој не постои и се дава за него огромна цена. Суштина интересен е моделот кој го имате вие (Rh-18), не кој ви велат дека бараат. Така ви купуваат Rh-18 за смешни пари (50 евра) и го продаваат скапо. Запомнете - интересни модел е rh-18

--- надополнето ---

*#0000# - единствено нешто што софтверски неможе да се смени.
п.с. се бараат RH-15, не 16/17 или пак уште помалку 18 ;)

бараат се rh-18!

rh-15 нема и немало. Таков телефон не постои.

сигурен си? зашто јас тој што го имав во раце пишуваше рх15... па сега ти види си...

kako da vidam ustvari koj model e i kade e proizveden?

сигурен си? зашто јас тој што го имав во раце пишуваше рх15... па сега ти види си...

Лаже. Дај слика. Може да е преправа и со променет софтвер, но таков телефон нема. Сигурен сум. Барај и во google pictures за да го видиш. Како така никој не го снима никогаш?

na baterijata nema niso...inace e na tel pisuva deka e made in germany...ali koa kako vrska neam...gledam na display moze da se pojavi ali kako vrska neam...

На Батеријата сигурно имаш број..види кој ти е бројот тоа е најбитно :)

Ја иам еден таков Германски. Некој инфо контакт да пушти, даам 1000 еура одма :)

ке најдеш некој албанец пошо у косово пред некој месец дека беа 3000 иљади евра а сеа е околу 5000 или 6000 пошо пополека им се смалува бројот ги нема толку многу е не е работата дали е германски или фински имаш позади бројче до бројот е пошо нив им треба за ограбување :wink:

Имам и јас еден за продавање кој е заинтересиран нека пише ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom