Ова е богохулие
, такви зборови да се употребуваат за тие големи имиња на светската музичка сцена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние сме музички необразовани ако не гледаме ЅД и ако не ја знаеме имам љубав али коме да ја дам?
Де објасни ми во кратки црти што би требало да слушам за да бидам музички образован , Цеца ? Аца Лукас ? Шабан ? Синан и тако даље па се до Амар како и дае? Ако овоа е музичко образование нека ни е господ на помош![]()
Ова е богохулие, такви зборови да се употребуваат за тие големи имиња на светската музичка сцена
![]()
Ова е богохулие, такви зборови да се употребуваат за тие големи имиња на светската музичка сцена
![]()
ste nasle na usher d amu crtate dali kajmak e zvedza istiot covek so go sporedi vidara so bonera.
btv ymetnik so prezime kajmakovski nikat nema da bide zvezda, ovie od zvedde granda iako ne se kujz ekakvi zvedi bitno dominiraat po stranstvo lapaat pari kajmak pee himna na makedonija vojvodina prijatelska utakmica fudbal.
Молим ти се, како смееш да не го спомнеш најголемиот бугарски Х Фактор...Tоа не е од X Factor Adria, а од X Factor Bulgaria, али мислим, дека тоа е много добро и сакам да го споделим со вас.
Rainbow - "Can't let you go" - Харесано лично од самиот Joe Lyn Turner
Queen - "I want you break free"
Forigner - " I want to know what love is"
Џибони, Владо Георгиев и Александра Радовиќ би блие одлични за во жири. Аман бре нека стават некој македонец / македонка што е ова.![]()
Од средината на март започнува втората сезона на X Factor Adria, најпопуларното музичко шоу во светот. Овој пат за разлика од првата сезона се вклучува и Хрватска.
Потенцијални членови на жири комисијата:Незнам по која основа ние Македонците сме исклучени па да нема ниту еден предложен за да биде дел од жири комисијата, али тоа е што е.
1. Severina Vučković
2. Jelena Karleuša
3. Jelena Rozga
4. Emina Jahović
5. Aleksandra Radović
6. Džiboni
7. Vlado Georgiev
8. Željko Vasic
9. Đorđe Balašević
![]()
Кајмакот е веќе стар за градење кариера, 30 години има а е поп пејач, солиден.Хејтајте го Кајмакот, ама сите ја постиравте Ред , а и реално човекот добро пее. Дека не му оди да пее на македонски знаеме, али на енглески си цепи јако, добар вокал е.
Реално да се заработува од музика во нашава земја е многу тешко.
И да, трагично ама вистинито, ние сме земја во која ако еден пеач сака да е омилен/фален/слушан итн. треба прво да умре.
Ова не дека го слушам Кајмакот ја, само како гледам јас на ситуацијата.