dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
Исто што и другите..париШо бара џибони у групава?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто што и другите..париШо бара џибони у групава?
![]()
Србија со колкави букви напишале и глувиот да прочитат.
Иако не ми се верува. Само Емина, Владо и Розга да не ги гледам. Крајно одбивни карактери ми се.Severina VučkovićDžiboni
Jelena Karleuša
Đorđe Balašević
Со оглед на тоа дека ич не ми беше интересна првата сезона, претпоставувам дека и оваа нема да ми биде интересна.
Жирито би било добро и интересно, ако овие бидат...
Иако не ми се верува. Само Емина, Владо и Розга да не ги гледам. Крајно одбивни карактери ми се.
Иначе кога веќе и ние учевствуваме, можеле бар еден Македонец да стават во жири.
Ѕвезде Гранда > Х Фактор
![]()
Се надевам дека ова го мислиш саркастично.Ѕвезде Гранда > Х Фактор
![]()
Наспроти. Јас незнам што гледате лошо во Sвезде Гранда. Тоа можеби е и едно од најдобрите музички шоуа. Од тоа шоу произлегле многу музички sвезди на Балканов.Се надевам дека ова го мислиш саркастично.
Доколку не се работи за сарказам тогаш очигледен е проблемот оти првата сезона на Икс Фактор не ти била интересна.
Наспроти. Јас незнам што гледате лошо во Sвезде Гранда. Тоа можеби е и едно од најдобрите музички шоуа. Од тоа шоу произлегле многу музички sвезди на Балканов.
Х Фактор, зборам за Балканскиот, е гола вода. Неколку недели галама околу целиот настан, а никаква продуктивност од него. Еве од првава сезона, кажи ми, кој натпреварувач стана музичка sвезда?
![]()
Малце сум оф-топик али јбг, нема тема, само да прашам. The Voice почна во Хрватска да се дава од викендов, тоа само за Хрватска е така? Искрено, концептот ми е подобар од Икс-Фактор.