X Factor Adria 2 сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Балашевич или Ѓоргиев бидат судии, јас ќе го спамирам шоуто на телевизоров. Од кај нас треба Каљопа. Каљопа, Каљопа....ПРОТЕСТ ЗА СУДИЈА ОД МАКЕДОНИЈА, ВО ЖЕНА ПАРК !

Потенцијални членови на жири комисијата:
3. Jelena Rozga
@Peja989 мислам дека солидно ја изведовме You'll Never Walk Alone на собиранката, такада може да се пријавиме :D

Србија со колкави букви напишале и глувиот да прочитат.

Тииии брееее шо народ ќе бевте...
Зошто немало македонски судии...
Морееее место да бидете благодарни шо ни ја прават оваа добрина и шо ни даваат да се мешаме меѓу големите, вие „зошто немало македонски судии“... :icon_lol:

Шала на страна, баш ми е мерак шо сме им задња рупа на свирало, така и ни треба. Со години се шлепаме највеќе на србите, а еднаш и на бугарите.
Шо му фалеше на нашиот идол ?
Мора секогаш да зависиме од некој друг ?
Ама па ако си праиме нешто наше, ќе нема пари за турски серии, а без турски серии не се живее...

Со оглед на тоа дека ич не ми беше интересна првата сезона, претпоставувам дека и оваа нема да ми биде интересна.

Жирито би било добро и интересно, ако овие бидат...:)
Severina Vučković
Jelena Karleuša​
Džiboni
Đorđe Balašević
Иако не ми се верува. Само Емина, Владо и Розга да не ги гледам. Крајно одбивни карактери ми се.
Иначе кога веќе и ние учевствуваме, можеле бар еден Македонец да стават во жири.

Ѕвезде Гранда > Х Фактор
:)

Со оглед на тоа дека ич не ми беше интересна првата сезона, претпоставувам дека и оваа нема да ми биде интересна.

Жирито би било добро и интересно, ако овие бидат...:)

Иако не ми се верува. Само Емина, Владо и Розга да не ги гледам. Крајно одбивни карактери ми се.
Иначе кога веќе и ние учевствуваме, можеле бар еден Македонец да стават во жири.

Ѕвезде Гранда > Х Фактор

Немој вака те молам

Ѕвезде Гранда > Х Фактор
Се надевам дека ова го мислиш саркастично.

Доколку не се работи за сарказам тогаш очигледен е проблемот оти првата сезона на Икс Фактор не ти била интересна.

Се надевам дека ова го мислиш саркастично.

Доколку не се работи за сарказам тогаш очигледен е проблемот оти првата сезона на Икс Фактор не ти била интересна.
Наспроти. Јас незнам што гледате лошо во Sвезде Гранда. Тоа можеби е и едно од најдобрите музички шоуа. Од тоа шоу произлегле многу музички sвезди на Балканов.

Х Фактор, зборам за Балканскиот, е гола вода. Неколку недели галама околу целиот настан, а никаква продуктивност од него. Еве од првава сезона, кажи ми, кој натпреварувач стана музичка sвезда?

Наспроти. Јас незнам што гледате лошо во Sвезде Гранда. Тоа можеби е и едно од најдобрите музички шоуа. Од тоа шоу произлегле многу музички sвезди на Балканов.

Х Фактор, зборам за Балканскиот, е гола вода. Неколку недели галама околу целиот настан, а никаква продуктивност од него. Еве од првава сезона, кажи ми, кој натпреварувач стана музичка sвезда?

Даниел си шиба, сними некоку песни, се работи на албумот, си победи на Скопски Фестивал ќе ја представува Македонија на Евросонг..

Zvezde Granda 2013-2014 Winner
  • Mirza Selimović
Zvezde Granda 2012-2013 Winner
  • Amar Jašarspahić from Kakanj
Zvezde Granda 2011-2012 Winner

Darko Martinović Winner

Победниците во последните три години, искрено колку си ми ти познат, толку ми се и овие шо победувале на Гранд.

Кајмакоски за разлика од овие, стана ѕвезда, колку сакаш негирај го тоа
И кажи ми само дали ти ги знаеш овие пеачи ?

Балкански ѕвезди се овие според тебе?

Па еден Лукијан е попопуларен од горенаведените, Маид.. итн

Малце сум оф-топик али јбг, нема тема, само да прашам. The Voice почна во Хрватска да се дава од викендов, тоа само за Хрватска е така? Искрено, концептот ми е подобар од Икс-Фактор. Веројатно највеќе од причина што уште поголем акцент се става на гласот.

Малце сум оф-топик али јбг, нема тема, само да прашам. The Voice почна во Хрватска да се дава од викендов, тоа само за Хрватска е така? Искрено, концептот ми е подобар од Икс-Фактор.

Најверојатно само за во Хрватска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom