X Factor Adria 2 сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е богохулие:popce:, такви зборови да се употребуваат за тие големи имиња на светската музичка сцена:несвест:

Ние сме музички необразовани ако не гледаме ЅД и ако не ја знаеме имам љубав али коме да ја дам? :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Де објасни ми во кратки црти што би требало да слушам за да бидам музички образован , Цеца ? Аца Лукас ? Шабан ? Синан и тако даље па се до Амар како и дае? Ако овоа е музичко образование нека ни е господ на помош :(

Немој така за Шабан

Образовај се малце

Ќе го видам кајмакоски кога ќе собере 1000000000 луѓе на концерт како цеца:cool:
Да ве позз и да се едуцирате малце

ste nasle na usher d amu crtate dali kajmak e zvedza istiot covek so go sporedi vidara so bonera.
btv ymetnik so prezime kajmakovski nikat nema da bide zvezda, ovie od zvedde granda iako ne se kujz ekakvi zvedi bitno dominiraat po stranstvo lapaat pari kajmak pee himna na makedonija vojvodina prijatelska utakmica fudbal.

ste nasle na usher d amu crtate dali kajmak e zvedza istiot covek so go sporedi vidara so bonera.
btv ymetnik so prezime kajmakovski nikat nema da bide zvezda, ovie od zvedde granda iako ne se kujz ekakvi zvedi bitno dominiraat po stranstvo lapaat pari kajmak pee himna na makedonija vojvodina prijatelska utakmica fudbal.

Јас мислам да го заебеме Блаже Конески, да го користиме твојот правопис.

Tоа не е од X Factor Adria, а од X Factor Bulgaria, али мислим, дека тоа е много добро и сакам да го споделим со вас.

Rainbow - "Can't let you go" - Харесано лично од самиот Joe Lyn Turner

Queen - "I want you break free"

Forigner - " I want to know what love is"

Последно уредено:
Изгледа жирито ќе бидат Северина, Нина Бадриќ, Здравко Чолич и Џорџе Балашевич. Но ме буни тоа што се збори дека можно е повторно да биде Емина Јахович дел од жирито.........., само тоа не, да имам органска одбивност по втор пат, не бива:)

Tоа не е од X Factor Adria, а од X Factor Bulgaria, али мислим, дека тоа е много добро и сакам да го споделим со вас.

Rainbow - "Can't let you go" - Харесано лично од самиот Joe Lyn Turner

Queen - "I want you break free"

Forigner - " I want to know what love is"

Молим ти се, како смееш да не го спомнеш најголемиот бугарски Х Фактор...

x%2Bfactor%2Badria%2B2015%2Bprijava.png

Од средината на март започнува втората сезона на X Factor Adria, најпопуларното музичко шоу во светот. Овој пат за разлика од првата сезона се вклучува и Хрватска.

Потенцијални членови на жири комисијата:

1. Severina Vučković
2. Jelena Karleuša
3. Jelena Rozga
4. Emina Jahović
5. Aleksandra Radović
6. Džiboni
7. Vlado Georgiev
8. Željko Vasic
9. Đorđe Balašević
Незнам по која основа ние Македонците сме исклучени па да нема ниту еден предложен за да биде дел од жири комисијата, али тоа е што е.

x-factor-x-faktor-srbija-adria.jpg
Џибони, Владо Георгиев и Александра Радовиќ би блие одлични за во жири. Аман бре нека стават некој македонец / македонка што е ова.

Не дај боже Карлеуша да биде, органски не ја поднесувам.

Шоуто ќе се емитува на хрватската РТЛ и српската Прва тв, прочитав и дека ја смениле продукцијата и сега не е МБК туку некоја друга на која не и го запаметив името.

На јутјуб гледав видеа од хрватската верзија на The Voice која се емитува на ХРТ и можам да кажам дека хрватите пеат растураат така да очекувам од нив и во Икс фактор добри таленти .

Последно уредено:
Темава е Х фактор адриа, а не Бугарија. Не одете веќе оф топик.

Daniel Kajmakoski moze da ide da se slika so negovite tralala pesnicki i pederski glas.

Spored mene ova X-factor bullshit show e, vrakjajki si film od lani kolku slabi peaci imase vlezeno u finale, kolku netransparentno bese napravena selekcijata, gi mesaa tamu vo grupi vo ne znam ti sto, a nisto od toa ne bese pokazano na tv. Toa ne mi se svigjase hiç. Da ne zborime za nagradava smesna 10k, ojte ubijte se. Da se stanuvase dzvezda so 10k evra, site dosega dzvezdi ke bevme. Mnogu netransparentno bese.
Ovie grand epten go tupat so biranje, ama sekoj kandidat oddelno go slusaat, komentiraat, mene mnogu pokompetentni mi se ovie nego glupacite od x-factor lani sto za sekoj vtor pagjaa u nesvest kako peel i site komentari im bea "super si, samo napred, odlicno izgledas" i sl.

Ajde da vidime ovoj pat kako ke bide, ama ne veruvam deka nesto poasalno ke bide. Mislam deka isto ke bide ko lani, so falsiranja, so placki i drama, pripagjanje u nesvest za sekoj sto nema fals da pee...skroz amerikanski...

Хејтајте го Кајмакот, ама сите ја постиравте Ред , а и реално човекот добро пее. Дека не му оди да пее на македонски знаеме, али на енглески си цепи јако, добар вокал е.
Реално да се заработува од музика во нашава земја е многу тешко.
И да, трагично ама вистинито, ние сме земја во која ако еден пеач сака да е омилен/фален/слушан итн. треба прво да умре.
Ова не дека го слушам Кајмакот ја, само како гледам јас на ситуацијата.

Хејтајте го Кајмакот, ама сите ја постиравте Ред , а и реално човекот добро пее. Дека не му оди да пее на македонски знаеме, али на енглески си цепи јако, добар вокал е.
Реално да се заработува од музика во нашава земја е многу тешко.
И да, трагично ама вистинито, ние сме земја во која ако еден пеач сака да е омилен/фален/слушан итн. треба прво да умре.
Ова не дека го слушам Кајмакот ја, само како гледам јас на ситуацијата.
Кајмакот е веќе стар за градење кариера, 30 години има а е поп пејач, солиден.
Тезги тешко дека може да нафати пошто знаеме дека кај нас ако сакаш да тезгариш треба да пееш шабанорум.

Така да, зборувајте ми за тоа како овие од Х-фактор се поголеми ѕвезди од Звезде Гранда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom