X Factor Adria 2 сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Usher$
  • Време на започнување Време на започнување
ако воа не е сарказам нека ти е господ на помош :icon_lol:

и муабетот е дали чоекот е ѕвезда, ѕ од ѕвезда нема баткото..
А ти викаш дека Кајмакоски е ѕвезда...

А ти викаш дека Кајмакоски е ѕвезда...

За тебе нека е ѕвезда Амар Јашарспахич обожаваш турбо фолк, ја нема да се согласам со тоа. Али тоа е твоја гледна точка.

Според мене Даниел создаде некоја популарност. И може да се нарече ѕвезда, али според мене, не мора да се согласиш со тоа.

Али затоа овој Амир Амар е ѕвезда

Барем тој Амар зима пари од настапи, овој нашиов да не го ангажираат ракометнава и фудбалскава федерација ќе треба да се врати во Австрија градежништво да работи :D

Он на муабетот со градежништвото и ги собра сите „симпатии“. Демек само он во светот работел градежништво, па сеа треба да го жалиме.
Има луѓе што имаат никаков живот, а се надарени во секоја смила (пример детето од Битола мислам, што немаше пари ни за пристоен живот, а го бива за математика).
Целата приказна со Даниел беше на сила, и затоа никогаш нема да има големина кај мене.

Он на муабетот со градежништвото и ги собра сите „симпатии“. Демек само он во светот работел градежништво, па сеа треба да го жалиме.
Има луѓе што имаат никаков живот, а се надарени во секоја смила (пример детето од Битола мислам, што немаше пари ни за пристоен живот, а го бива за математика).
Целата приказна со Даниел беше на сила, и затоа никогаш нема да има големина кај мене.

Зошто кога станува збор за нешто наше, одма е на сила изгурано, незнаеме да си ги цениме нашите уметници... затоа ништо не бива од нас.. не зборувам стрикно за Даниел, општо земено.[DOUBLEPOST=1421796991][/DOUBLEPOST]
Барем тој Амар зима пари од настапи, овој нашиов да не го ангажираат ракометнава и фудбалскава федерација ќе треба да се врати во Австрија градежништво да работи :D

Ова ко од Курир да си, овој земал пари од ова она.. настапувал ваму или наму бла бла ..
Даниел со победа на Скопски мислам зема 20.000 евра, не ме држи за збор. Со самото издание на албумот ќе си земе хонорар веројатно поскап од колку сите настапи по селските кафани во Србија на Амар.

Ова ко од Курир да си, овој земал пари од ова она.. настапувал ваму или наму бла бла ..
Даниел со победа на Скопски мислам зема 20.000 евра, не ме држи за збор. Со самото издание на албумот ќе си земе хонорар веројатно поскап од колку сите настапи по селските кафани во Србија на Амар.

Победникот на ЅГ исто така зима добра сума на пари, плус снимање на цд, стан во Белград а на тезгите што ги фаќа под 1000е не е од вечер биди сигурен во тоа.
Јас сум прилично сигурен дека за 2-3 години Кајмаковски ќе исчезне од нашава сцена како и многу предходни..

Победникот на ЅГ исто така зима добра сума на пари, плус снимање на цд, стан во Белград а на тезгите што ги фаќа под 1000е не е од вечер биди сигурен во тоа.
Јас сум прилично сигурен дека за 2-3 години Кајмаковски ќе исчезне од нашава сцена како и многу предходни..

Ако не сум грешка наградата од Икс Фактор за него беше 10.000 евра. Нема врска не сме тука ние да им правиме есап, дискусијава е безвеза, друг беше муабетот. А тоа дали ќе исчезне многу зависи од албумот, дали песните ќе станат хитови или не, ако е така(ако испадне дека албумот е ОК) , ќе се работи и понатаму. Чекаме да видиме дали ќе се случи истото како со Белов, Илиевски или ќе биде нешто друго, верувам и мислам дека ќе биде друга приказна.

Амар Јасаркакоидае шо е тоа ?:toe::facepalm:

како можете да не го знаете:несвест: он е гранд звезда, ако не ја знаете имам љубав али коме да је дам, вие сте музички необразовани

како можете да не го знаете:несвест: он е гранд звезда, ако не ја знаете имам љубав али коме да је дам, вие сте музички необразовани

Ние сме музички необразовани ако не гледаме ЅД и ако не ја знаеме имам љубав али коме да ја дам? :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Де објасни ми во кратки црти што би требало да слушам за да бидам музички образован , Цеца ? Аца Лукас ? Шабан ? Синан и тако даље па се до Амар како и дае? Ако овоа е музичко образование нека ни е господ на помош :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom