RickyLFC9
Модератор
А ти викаш дека Кајмакоски е ѕвезда...ако воа не е сарказам нека ти е господ на помош
и муабетот е дали чоекот е ѕвезда, ѕ од ѕвезда нема баткото..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти викаш дека Кајмакоски е ѕвезда...ако воа не е сарказам нека ти е господ на помош
и муабетот е дали чоекот е ѕвезда, ѕ од ѕвезда нема баткото..
А ти викаш дека Кајмакоски е ѕвезда...
Даниел не е ѕвезда туку со сила е форсиран, крај на муабетот![]()
Даниел не е ѕвезда туку со сила е форсиран, крај на муабетот![]()
Али затоа овој Амир Амар е ѕвезда
Он на муабетот со градежништвото и ги собра сите „симпатии“. Демек само он во светот работел градежништво, па сеа треба да го жалиме.
Има луѓе што имаат никаков живот, а се надарени во секоја смила (пример детето од Битола мислам, што немаше пари ни за пристоен живот, а го бива за математика).
Целата приказна со Даниел беше на сила, и затоа никогаш нема да има големина кај мене.
Барем тој Амар зима пари од настапи, овој нашиов да не го ангажираат ракометнава и фудбалскава федерација ќе треба да се врати во Австрија градежништво да работи![]()
Ова ко од Курир да си, овој земал пари од ова она.. настапувал ваму или наму бла бла ..
Даниел со победа на Скопски мислам зема 20.000 евра, не ме држи за збор. Со самото издание на албумот ќе си земе хонорар веројатно поскап од колку сите настапи по селските кафани во Србија на Амар.
Победникот на ЅГ исто така зима добра сума на пари, плус снимање на цд, стан во Белград а на тезгите што ги фаќа под 1000е не е од вечер биди сигурен во тоа.
Јас сум прилично сигурен дека за 2-3 години Кајмаковски ќе исчезне од нашава сцена како и многу предходни..
Кога ќе престанеш да се опиваш на Шакира, тогаш ќе дознаеш што е.Амар Јасаркакоидае шо е тоа ?![]()
Амар Јасаркакоидае шо е тоа ?![]()
Кога ќе престанеш да се опиваш на Шакира, тогаш ќе дознаеш што е.![]()
како можете да не го знаетеон е гранд звезда, ако не ја знаете имам љубав али коме да је дам, вие сте музички необразовани
како можете да не го знаетеон е гранд звезда, ако не ја знаете имам љубав али коме да је дам, вие сте музички необразовани