WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Pre show pocnuva vo 11. Bi trebalo dva meca da ima vo pre show. Potoa glavnoto sou okolu 3 saata (od 1 pocnuva). Dvata royal rumble po 1 saat, ili saat I nesto. Roman-Owens okolu 20tina minuti, Goldberg-Drew, klasika koga ima mec Goldberg, okolu 3-4 minuti. Sasha Banks-Carmella okolu 15 minuti, I uste Tag Tea za zenskata titula okolu 15 minuti. Mislam vaka ke bidat. Plus pomegu intervjua.
Do 4 bi trebalo da bide gotovo. Sabajle od 8:30 sum stanat, ali moze do 4 da izdrzam, I onaka utre sum doma cel den.
Автоматски споено мислење:

Seth Rollins osvoi pred 2 godini, ne veruvam sega pak da mu dadat pobeda (ako se vraka)
Definitivno najnepredvidliv Royal Rumble, ima mnogu superstari koi mozat da pobedat vecer. Sto go pravi daleks pointeresno za gledanje.
Уф, легни спиј унапред барем пар саати за секој случај.

11? Некако рано ми звучи бе.

Не верувам дека ќе има уопште мечеви на при-шоу, некогаш и нема, во последно време нема, а и да има..нешто небитно ќе е

Хахха, леле, не сум ептен у тек последниве недели, не ни знаев дека Саша-Кармела ќе имаат вечер меч

Откако почнаа на Нетворков да имаат шоуа, нема некој ред, може кога сакаат да завршат.

Ама вака, од око и од искуство, дап, ваљда 3 или 3 ипол саати ќе трае главниот евент (без пре-шоуто)

Инаку вечер (или можеби веќе е излезено не знам) треба да има премиера на докиументарецот за Јокозуна, планирам да го гледам тоа, делуваше интересно од трејлерот, јаки документарци прават WWE
 
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Kako legnuvanje, ako legnam nema da stanam da gledam. Tek ko ke bide gotovo ke stanam :D

Vaka ke izdrza, I onaka ne mi e problem 20 saati da izdrazam bez spienje.
Автоматски споено мислење:

Sasha Banks-Carmella bi trebalo da zavrsi vecer ili na Elimination Chamber. Ako ja planiraat Bianca Belair kako pobednicka na RR, bi trebalo Carmella da ja zeme titulata. Ne veruvam Face vs Face da imaat za titula, a ne gledam koj bi naprail heel turn od Sasha ili Bianca.
Ali ke vidime se toa posle RR. :D
 
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ќе се гледа (или барем се надевам дека ќе гледам, не е тоа тоа на снимка :D)

Ја се уште типувам на Сет дека ќе освои, ќе се разочарам ако е некој рандом човек, во моментов не гледам друг блокбастер освен Сет ако осови (или парт-тајмер)

Инаку за Асука..не изгуби чисто бе, имаше шенаниганс :D
Немаат појма што прават ама ај.
Се некако мене ми вели Шарлот-Асука меч за титула, можеби ако Шарлот тепа ќе биде тоа.

Ама од друга страна..викам, ептен немаат појма што прават

Зошто Алекса не би победла? Што е причата тука, ако е литерали ол пауерфул суштество? Мех

Бреј како ќе се врати? Што и да направат..
Шо знам..
Моја теорија е деак Fiend е сега во Алекса, и Бреј ќе си биде обичен само и тој ќе биде исплашен од неа ор самтинг лајк дет


А не верувам дека би завршило вечер, не гледам како
Бреј ќе мора да се врати и да продолжи причата со Ортон


А ако Бреј се врати и нема никаква приказна со Ортон..зошто би немало?

Не знам, ептен глупости праат, ама ај :D

Очекувам добар евент вечер скеако е забавно, дури и кога е тапа е добро :D :D

Голдберг-Дру треба да е интересно исто иако секогаш се шокирам како БУКВАЛНО ГОЛДБЕРГ НЕМА КОНДИЦИЈА ДА СТОИ ВО МЕСТО ЕДНА МИНУТА
КАО ЊТФ ЦЕЛО ВРЕМЕ СЕ ПОТИ ПОСЛЕ ДВЕ ИЗГОВОРЕНИ РЕЧЕНИЦИ КАКО Е ВОЗМОЖНО ЦЕЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ПОТИ ЧОВЕКОВ И ДА СЕ БОРИ ЗА ЗДИВ ЊТФ????
Автоматски споено мислење:

Иначе ако пратите шпекулации, иамше една теорија дека можеби би планирале опција каде сите би биле елиминирани пред да влезе број 30....и само да се чека да се види кој ќе биде победникот :D

наводно ова како опција го имале долго време ама никогаш не се решиле (а нема ни вечер изгледа ама ипак, интересна теорија е :D )
Минатата година со Голдберг кога је изгуби титулата Вајат исто немаше некоја разврска. Само изгуби и толку. Исто и Кофи кога изгуби од Брок, после си продолжија како да не се случлило ништо, па во WWE се е можно. Ама мислам дека ке има некоја завршница сега, вајда ќе го елиминира од Ројал Рамбл и плус утре на RAW нешто и толку ќе биде. Вака ми се чини оти сепак Ортон и Еџ влегуваат како прв и втор на Рамблот што сигурно значи дека не се завршини со Еџ/Ортон.

Проблемот со Брај и Алекса моментално е што некако се направени ептен overpowered и кога ќе изгубат некако е безврска. Минатиот пат кога има меч Ортон/Вајат на ВМ беше веројатно еден од најлошите мечеви во историјата на ВМ па се надевам годинава нема пак да ги гледаме. Инаку се ми се чини дека Вајат ќе биде против Голдберт на ВМ (може и за титула да биде ама тешко), оти сите противници на Вајат му се некој од минатото (Ролинс, Строман, Брајан, Сина, Ортон и други) па сега веројатно е со Голдберг. Само некако ми се чини дека нема шанси Вајат да победи на РР а не ми се верува ни да влезе во мечот (мислам дека само нешто ќе се изгасат светлата ќе влезе ќе го елиминира Ортон и одма ќе излезе). Во ова сценарио мислам дека Брајан победува а Ортон го елиминара Еџ.

Сет не ми се верува одма да го вратат во Мејн евент. Некако минатиот пат кога ја имаше титулата ептен тапа беше а и не ми се гледа пак Шилд фуед. За Ај стајлес не знам, мислам дека имаше меч со Дру пред некое време за титула па не знам зошто би го повториле. Шејмус може ако сакаат да одат Дру/Шејмус ама некако мечов не ми за ВМ, може за Самерслем или некое друго ППВ.

За Брок не знам, викаат нема да биде ама кој знае. Ака се врати и мене ми е меѓу фаворитите ама после како ќе биде фуедот со Реинс не знам (вајда нема одма фејс да го стават Реинс). Може фуед за следната ВМ на Реинс е со Брок (а со Рок е скоро потврдено по две години).

Кај жените не знаеш шо да очекуваш. Асука и Шарлот сигурно ја губат титулава вечер, може некој ќе стане хил па ќе започнат со фуед до ВМ. Победникот од женскиот РР веројатно ќе предизвика за СД титулата. Се ми се чини дека ќе биде или Бјанка или Реа Рипли(или како и да се изговара),а Алеха како ќе ја елеминираат баш ме интересира.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Минатата година со Голдберг кога је изгуби титулата Вајат исто немаше некоја разврска. Само изгуби и толку. Исто и Кофи кога изгуби од Брок, после си продолжија како да не се случлило ништо, па во WWE се е можно.
Е тоа викам и јас, ептен глупави работи има, те тераат да не го следиш.

Да не збориме што WWE не сака да има големи ѕвезди пошто порано Стив Остин, Рок и Леснар ги напуштија и сега им е страв да не се изгорат.

Се додека немаат конкуренција, ќе си прават што кур сакаат. Секако прават пари ептен, повееќ пари прават од се друго освен од кечерствово, тоа им е само како бонус :D
Не верувам дека во скоро време би се замарале, само вака ние гледаме ради реда :D

За Бреј се сложувам, ама веќе I accepted it, at this point humanized е ликот некако, не знам, веќе сеедно ми е од аспект на мечеви, ептен некако ...не делува како биг дил да го победиш веќе...

Дап, за Бреј добра теорија е тоа, и јас го помислив тоа пред некое време дека со Голдберг може да има меч и искрено...можеби најпаметно би било, можат и кинематик меч да направат

(сајдноут: Голдберг жената си ја има запознаено на снимање на филм. Таа е чинам бивша стриптизета)

Генерално..немам поим што ќе прават со Вајат. Го изгореа. Некако..што и да направат е...чудно.
И ја не верувам дека ќе биде дел од мечот, ту мач би било
Алекса ќе биде кај жениве...што и тоа е чудно..ама ај, ќе има нешто карактер дивелопмент можда таму


Ех, така ти се чини за Сет, долго време не е дел од мејн-евент (ако мислиш за титула).
Титулата тој ја изгуби во Октомври 2019.

Ако освои Рамбл, тогаш титулата ќе ја освои во пролет 2021.

Значи повеќе од година ипол без титула ќе биде.

Пред тоа имаше ете тоа со култот гимикот, па со Реј Мистерио, па лани на Манија со КО беше...
Не беше ептен во тајтл пикчр/мејн евент, тамам се 20 месеци за да се врати.

А не гледам реално кој би имал меч со Роман освен Сет или парт-тајмер. Евентуално Брајан..ама некако делува ко да знаеме дека РОман би добил тоа..шо знам..

За жениве е полесно демек 5-6 се опции, една од нив ќе земе.

Могуче Реа Рипли да земе, тоа е интересна опција исто.
Ваљда Бјанка ја пушнуваат, изгледа она ќе тепа, шо знам.

За Алекса не би ме изненадило некој булшит начин да биде (ваљда и ќе биде :D)

Нешто како:

А) Сама ќе излезе откако ќе се преобрати од еден лик во друг
Б) Ќе ја снема магично од рингот
Ц) Ортон или Финд ќе имаат интерфиренс (пример Финд само да ја повика "ментално" па да излезе)

Нешто од овие работи ќе биде сто посто :D
 
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Za maskiot RR potvrdeni se 21 ucesnik, za zenskiot samo 13. Vo zenskiot bi trebalo da ima poveke iznenaduvanja. Becky Lynch mi izgleda kako prerano da e za da se vrati, e sega Ronda Rousey kolku e mozno da se pojavi? sigurno ke ima dosta od NXT, ete edna od niv ja spomna Jan Polat, Rhea Ripley, veruvam ke se pojavi ona. Nekoi zenski legendi, kako Michele McCool, Layla, Melina, Beth Phoenix e mozno da vlezat.

Za kaj mazite od tie sto gi nema podolgo vreme se Seth Rollins, The Fiend, kako epten mozni povratnici, Brock Lesnar, a citav i deka e mozno da se pojavi Wade Barret? mislev e penzioniran.

Ne e najaven kako siguren ucesnik Matt Riddle, za nego sum siguren deka ke se pojavi na RR, drugi MVP, Shelton Benjamin, Cedric Alexander, ne veruvam site trojca, no nekoj od niv ke se pojavi na rumblot. Buddy Murphy go nema podolgo vreme, pa moze i toj da se vrati. Kofi Kingston, Xavier Woods, ma da za Kofi ne sum siguren.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Не мислев дека Еџ ќе освои, задоволен сум.
А вчера го најавија како #2 :D
Бјанка против фејс ќе има меч што ќе биде...ех.

Еџ-Роман а?
Ајде, ќе има тука потенцијал за нешто.
Задоволен сум, ова може да го затвори шоуто.

Реков, само Сет или парттајмер треба да победи :D

Задоволен сум, интересен евент (y)

Еден од поинтересните рамблови (y)

[/spoilers]
 
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Не мислев дека Еџ ќе освои, задоволен сум.
А вчера го најавија како #2 :D
Бјанка против фејс ќе има меч што ќе биде...ех.

Еџ-Роман а?
Ајде, ќе има тука потенцијал за нешто.
Задоволен сум, ова може да го затвори шоуто.

Реков, само Сет или парттајмер треба да победи :D

Задоволен сум, интересен евент (y)

Еден од поинтересните рамблови (y)

[/spoilers]
Da ne znaes zosto go nemase Keith Lee?
Bese najaven kako siguren ucesnik.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Da ne znaes zosto go nemase Keith Lee?
Bese najaven kako siguren ucesnik.
Во вистински жвиот е во врска со Миа Јим (во NXT кога беше, во RAW е женската во Retribution), а она завчера испаднала позитивна на КОВИД тест, па поради изолација дека бил во близок контакт со неа, ваљда ќе пропушти 10-15 дена поради протокол
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
Ок, ќе предвидуваме Манија? Нема нешто ептен откриено до душа ахха

Сакав да пишам вчера, ама ете заборавив, знаев дека ќе форсираат Браун вс Омос (или како и да се вика)

Не знам само што би правел АЈ Стајлс тука...
Таг тим не би функционирало

Можеби пошто немаат што да прават со Кит Ли..

би било:

АЈ Стајлс и Омос vs Браун и Кит Ли?

И ќе го пушнат Омос со тоа што ќе ги порази и Браун и Кит Ли и ќе изгледа силно
Ама малце е лошо користење на АЈ Стајлс ова...ама од друга страна..па се гледа дека немаат ептен план за него во моментов

Дру во моментов дефинитивно нема што да прави.

Дру против Шејмус некако делува најлогично мислам, ваљда Дру ќе победи и годинава.

Евентуално..

Џон Сена ако се врати. Ама така..што би правел Шејмус?

Ептен мидкардери без поента некоја имаат..

Ридл? Исто, вчера стигна далеку..ама не знам кај би одел..

Бјанка vs Саша ваљда ќе бидат жениве кај Смекдаун.

За RAW? Шарлот v Лејси и Алекса v Асука? Или нешто слично?
Шо знам...

Еџ v Роман ќе биде мејн-евент на еден од двата вечери на Манија сто посто

Даниел Брајан што би правел? Биг И? Овенс?

ПРЕЕЕЕЕМНОГУ луѓе без компас имаат и 99% од луѓево нема да имаат вистински феуд за Манија...
Ќе биде исто ко лани, избрзано или overdone и само еден до два вистински феудс ќе има

Тоа се случува кога ептен лошо ја водат фирмава од стори/врестлинг аспект...

Еџ-Роман ќе биде ебавање, немам сомнеж тука, најдобри двајца перформери во последнава година се и двајцата, едноставно ќе биде најдобро нешто што го направиле во долго долго време

Ама се околу ќе биде крпење само
Автоматски споено мислење:

Исто пошто Реа е сега дел од галвниоов ростер

Мислам ќе гледаме Реа vs Бејли, ќе ја користат сега Бејли да put over нови женски исто како со Бјанка што беше, друга логика не гледам тука, мислам тоа е најпаметно

Башка може и Реа да ја користат и како хил подоцна па да и ја земе титулата на Бјанка
 
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Предвидувам вака нешто:

Ортон вс Финд (за жал немасто завршница на овој фуед заврши фуедот Еџ/Ортон, па ова сега е 100% за ВМ);
Еџ вс Дру (нема шанси Реинс да ја изгуби титулата толку рано на ВМ а плус на веројатно ќе биде прв настан со публика па нема да дозволат уште брука на Реинс како шо беа мечевите со Брок, каде шо цело време се скандираше This is awful, you both suck, JBL, Husky huris итн). Еџ победува а можен е кеш ин од Миз
Реинс вс Сет или Брајан (Веројатно Сет, и двајцата моментално не се омилени кај публиката па нема да има толкава штета).

Кај жените Шарлот против Асука (може и Реа) и Саша против Бјанка.

За другиве појма немам. Вајда некој рандом мечеви како Ли против Лашли, Овенс против Усо, Ај против Браун (не знам дали Омос оти тапа е во рингот).

Мислам дека Сина и Брок нема да бидат на оваа ВМ и очекувам тапа да биде.
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.811
Поени од реакции
83.992
О боже, Damien Priest вечер на RAW

Не знаат што да прават со 90% од ростерот, сега уште еден човек додаваат, ќе има некој феуд до Мај-Јуни и ќе го заборават и него..

Тотално без идеја се
 
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Ај да пробам со предвидувања за ВМ од сега
Роман Реинс-Еџ
Дру-Шејмус
Саша Бенкс-Бианка
Шарлот-Лејси Еванс
Сет Ролинс-Сезаро
Биг Е-Аполо Кру
Ортон-Финд
Боби Лешли- Кеит Ли
 

Kajgana Shop

На врв Bottom