WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го ставам на download листа smackdown сега, уште не ми е гледан па здравје вечерва ќе го изглдам :)
И да го гледаш :D
Сите епизоди до сега нели беа стандард отвара шоуто со шампион/#1 контендер и после мејн-евент таг тим меч меѓу шампионите и контендерите или 1на1 меѓу шампионот и некој рандом.
Е па оваа епизода е сосема поинаква и интересна. :)

И да го гледаш :D
Сите епизоди до сега нели беа стандард отвара шоуто со шампион/#1 контендер и после мејн-евент таг тим меч меѓу шампионите и контендерите или 1на1 меѓу шампионот и некој рандом.
Е па оваа епизода е сосема поинаква и интересна. :)
Прејак smackdown, одамна немам видено волку добар smackdown, конечно нешто ново, а и го видовме edge :D. Крајот нешто ненормално, вакво нешто му фалеше на wwe, малку да поработат на таг тим дивизијата, жал ми е за Кејн, тој треба да биде the big red monster, али подобро да е таг тим шампион отколку закопан некаде во мид кардот :).
Конечно и Сина ќе го видиме малку на одмор, после стандард се враќа станува шампион и глупостите што следат после тоа ...

Прејак smackdown, одамна немам видено волку добар smackdown, конечно нешто ново, а и го видовме edge :D. Крајот нешто ненормално, вакво нешто му фалеше на wwe, малку да поработат на таг тим дивизијата, жал ми е за Кејн, тој треба да биде the big red monster, али подобро да е таг тим шампион отколку закопан некаде во мид кардот :).
Конечно и Сина ќе го видиме малку на одмор, после стандард се враќа станува шампион и глупостите што следат после тоа ...
лол одмор :D
не иде на одмор цело време на шоуто ќе биде. барем вечер ќе биде.
јас мислам special ref ќе биде Сина за HIAC
иначе ти текнува зошто Кејн ја стави маската пак?
е па спореди го тоа со тоа што го прави сега :D

лол одмор :D
не иде на одмор цело време на шоуто ќе биде. барем вечер ќе биде.
јас мислам special ref ќе биде Сина за HIAC
иначе ти текнува зошто Кејн ја стави маската пак?
е па спореди го тоа со тоа што го прави сега :D
За да Винс направи профит од него за последен пат :D.
Искрено не ми текнува, но и како да е малце ми е смешен во ваква ситуација, али подобро нешто вакво одошто no tag team division

За да Винс направи профит од него за последен пат :D.
Искрено не ми текнува, но и како да е малце ми е смешен во ваква ситуација, али подобро нешто вакво одошто no tag team division
Се врати лани во декември со маската пошто без маската бил премногу human а уствари сакал да биде monster повторно.
Па еве сега што прави :pos:
Супер е таг дивизијата бе :)

Big Show се врати на најновото RAW издание...по едно Mass Destruction за Funksaurus и Lord Tensai...:sneaky:

Нема заебанција со Sheamus.:sneaky:
The Big Show vs Sheamus во Hell in a cell официјално.

fidanmk ако најдеш цела верзија од американското шоу постирај ја :)

Сва среќа што знаев за HIAC мечот па ова не ми беше спојлер што си го пишал :D

Зошто вака тапа луѓе му даваат на Шејмус? Биг Шоу? yawn
Тапа. Ваљда Шејмус ќе тепа

fidanmk ако најдеш цела верзија од американското шоу постирај ја :)

Сва среќа што знаев за HIAC мечот па ова не ми беше спојлер што си го пишал :D

Зошто вака тапа луѓе му даваат на Шејмус? Биг Шоу? yawn
Тапа. Ваљда Шејмус ќе тепа
Ryback дефинитивно заслужува шампионска титула..:cool:

Не разбирам зошто го прават Ортон толку слаб во последно време. Он заслужува да биде во Main event повеќе од Шејмус И Биг Шоу но не му даваат шанса. Го сакам стариот Вајпер назад http://www.youtube.com/watch?v=62ly5f8urSE (y)

За СД веројатно Шејмус ќе тепа со Шоу а Зиглер ќе го искористи куферот од Мани ин те банк и ќе ја земе титулата (n) На РАВ веројатно повторно ќе видиме Сина ВС Панк и Панк некако ќе биде спасен и ќе ја одбрани титулата.

За Ryback добро е што ќе ја земе само Интернационалната Титула оти мислам дека сеуште не заслужува ниту една друга титула.

Инаку воопшто не разбирам зошто и Панк го направиа кукавица heel, ќе беше подобро да останеше стариот Панк и да земе некој меч чисто со Сина. Вака веројатно некако ќе ја влече титулата до Ројал Рамбл и ќе изгуби од Рок па на WM повторно ќе го гледаме досадното ривалство помеѓу Рок и Сина.

http://www.youtube.com/watch?v=QUVFl6DOuMM Од 1 и 40 па натаму Панк добро кажа во шо се најдобри Те Рок и Сина (y)

Не разбирам зошто го прават Ортон толку слаб во последно време. Он заслужува да биде во Main event повеќе од Шејмус И Биг Шоу но не му даваат шанса. Го сакам стариот Вајпер назад http://www.youtube.com/watch?v=62ly5f8urSE (y)

За СД веројатно Шејмус ќе тепа со Шоу а Зиглер ќе го искористи куферот од Мани ин те банк и ќе ја земе титулата (n) На РАВ веројатно повторно ќе видиме Сина ВС Панк и Панк некако ќе биде спасен и ќе ја одбрани титулата.

За Ryback добро е што ќе ја земе само Интернационалната Титула оти мислам дека сеуште не заслужува ниту една друга титула.

Инаку воопшто не разбирам зошто и Панк го направиа кукавица heel, ќе беше подобро да останеше стариот Панк и да земе некој меч чисто со Сина. Вака веројатно некако ќе ја влече титулата до Ројал Рамбл и ќе изгуби од Рок па на WM повторно ќе го гледаме досадното ривалство помеѓу Рок и Сина.

http://www.youtube.com/watch?v=QUVFl6DOuMM Од 1 и 40 па натаму Панк добро кажа во шо се најдобри Те Рок и Сина (y)
Зошто Ортон ќе иде да снима филм некое време па мораше да го отпишат од прикзаната. А и башка и да изгуби 3 меча чисто пак Ортон си е Ортон.
Панк така го направија зошто се не креативни и сите хилови ги прават такви (n)

Со мало задоцнување около raw, добра епизода си ги имаше своите моменти. Почетокот беше солиден, како што пиша некој погоре, ме нервира Punk што го прават на heel кукавица, почна да се жали од судиски одлуки, кукавички напади али каков gimick да му направат човекот си е број еден во федерацијата моментално.
Кофи вс Зиглер, добар меч, и двајцата имаат страшен талент, се надевам дека Зиглер успешно ќе го искешира договорот во скоро време и ќе биде шампион за неколку месеци, човекот го заслужува тоа. Кејн wtf, нз зашто му го прават ова на човекот, не го заслужува. Имам прочитано порано дека самиот инсистирал почесто да работи со помладите за да тие имаат push.
Del Rio, Otunga vs Sin Cara, Sheamus и Misterio солиден меч, победникот се знаеше пред да почне мечот и воглавно меч ставен за пополнување на времето. Го видовме и Lawler, се надевам дека скоро ќе се врати на коментаторската позиција, а го видовме и Фоли :)
И како по обичај повреден или неповреден Сина мора да е во мејн ивентот, до толку ли немаат некој друг, мора Сина секогаш да е во мејн ивентот, па одозгора и Панк вс Сина на HIAC, ништо чудно по некое чудо да му дадат титула, па потоа Панк да си ја врати пред Royal Rumble. Моја оценка за шоуто 7/10.
За малце ќе заборавев wtf Ryback, му дадоа чиста победа вс Миз и тоа за многу кратко време, изгледа тој ќе е наредниот интерконтинентален шампион.

Најновото RAW издание :sneaky:
Со еден Brogue Kick на Sheamus паѓаат двајцата Damien Sandow и Cody Rhodes :icon_mrgr:

На Панк мѕ дадоа ултиматум да избере помеѓу Ryback и Сина. Кој и да го одбере шансите не му се многу добри :place: Ryback е непоразен а не ми се веруе Сина да изгубви толку меча по ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom