лол не ми се верува дека луѓево се бунат за евентов бе..исто како да земат нердовиве да се бунат за гејм оф троунс дека им умреле ликовите..кои шупаци човече еј..
Требаше Брајан сите титули да ги освои после булшит Манијата лани во која што тепаше со најлошиот букинг во историја за луѓево да бидат среќни ?
Боже сачувај еј, какво време дојде, група нердови и шупаци и ноулајфери да се закануваат на мулти милионска компанија за фиктивно шоу...прости и им HHH не знаат што прават
Мислам дека Брајан пак ке го стават во ТриплТрет со Брок/Реинс. Вака ако одат катастрофа ќе биде мејн евентот.
После лани Манијата ја само ППВиња гледам..ако пак го стават Брајан најверојатно ќе прекинам со гледање all together.[DOUBLEPOST=1422289548][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1422280219][/DOUBLEPOST]znaci ja se izvinuvam neznam kako Ali sum go propustil toj del koga roman gi isfrlil kane i big sou.Inace oviee od wwe sto napravija od Miz toa e cudo.Do pred tri godini covekot vo event bese Sega prv go isfrluvaat to ic nemaat pocit kon nego.I mislam deka bese najdobriot hell vo poslednite 5 godini.
За Миз се сложувам, тоа е WWE не знае кога е моментот на некој да го искористат...Цезаро требаше фејс после Манија да биде али го упропастија и еве кај е сега.
Роман одеднаш ги исфрли и Кејн и Биг Шоу па двајцава почнаа да го тепаат за Рок да се врати и да му помогне.
После тоа си замина Рок и испадна дека Русев не бил елиминиран и тој беше последен уствари елиминиран.
Крајот на ППВто беше баш добар.
И некој да ми кажуваше пред некоја година дека Бугар ќе биде последен елиминиран на РР немаше да му верувам.[DOUBLEPOST=1422291835][/DOUBLEPOST]
хахахаха како да го сфатам сериозно бе ? како ? хахахах кој јазик човече еј
ТИ КАКВО ИСКАШ ТУК ? КАКВО ИСКАШ ? ХАХАХАХАХА
Ај некој превод ако може што вика Русев уствари ? Ептен брзо збори ништо не се разбира