WWE

Член од
19 јануари 2015
Мислења
16
Поени од реакции
2
Дефинитивно можеме да кажеме дека Smackdown се подобри откако го префрлија во Четврток.Конечно ова шоу да има некакво значење !

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
meceevi na royal rumble:
The new day vs Cesaro, Tyson Kidd and Adam Rose
The Ussos vs The miz and Sandow
Paige and Natalya vs The Bella Twist
The New Age vs The Asccension
Cena vs Lesner vs Rollins
Royal Rumble Match

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Леле да тепа Рок што ќе ми биде мило...

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Уште тоа ни фали. Двајца парт тајмери да се борат за титула :icon_mrgr: Ама мислам дека ќе има некој сегмент со Реинс ( оти нели му е братучед, па ќе сака да му помогне ) или може да започне фуед со Русев ако влезе во РР мечов. Или може Винс да истрола и да ни даде Рок против Сина 3 дел :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Рок-Брок мене лично ќе ми биде сто пати бољи меч него ли Брок-Роман или Брок-Брајан.

Рок-Сена, шо кур, ако сакааат нека направат само да не биде за титула и да не биде мејн евент :D[DOUBLEPOST=1422194711][/DOUBLEPOST]

Ако некој се разбира у преведување на квоти нека пише :D[DOUBLEPOST=1422194765][/DOUBLEPOST]Да бев во Англија дефинитивно ќе уплатив над 2.5 РКО и над 49.5 мин за тој што најдолго ќе остане во рингот..особено второво..

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не знам дали ќе биде над 49.5. Последниве две години ( Панк и Зиглер беа под тоа а они беа Iron man), може само Брајан ако биде број 1, број 2 ( зависи дали е целосно опоравен од повредава ). Од другите Зиглер и Амброус ми се чини дека може да тераат толку ама прашање е дали ќе имаат толку значајна улога.

А инаку еве прогнози од мене:

The new day vs Cesaro, Tyson Kidd and Adam Rose
The Ussos
vs The miz and Sandow
Paige and Natalya vs The Bella Twist
The New Age vs The Asccension
Cena vs Lesner vs Rollins
Royal Rumble Match - Реинс
Iron man ( најдолго време во мечот ) - Брајан ( ако е фит ) инаку Зиглер
Најмногу елиминации - Русев
Последи четири - Реинс, Русев, Брајан, Вајат
Најдобр настап: Сндоу

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@Jan Polat

Сериозно беа Панк и Зиглер под 49.5 ? Не ми е за верување искрено да ти кажам, се мислам деак повеќе беа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајдее..сум се збунил нешто ја, мислев Миз дека сигурно беше долго време со Зиглер исто.

Нема везе.

Ајде после поразов да се надеваме дека вечер ќе има јако шоу да се порадуваме малце.

И с

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
хахах дали ке се радуваш зависи од тоа за кого навиваш ?

Ја ако победи во мечов некој од Зиглер, Амброус, Брајан или Вајат сигурно ке се радувам.

Член од
19 јануари 2015
Мислења
16
Поени од реакции
2
Mislam deka nitu eden od porasnite clenovi na Shield nema da bidat na main eventot na Wrestlemania bidejki seuste ne se tolku golemi zvezdi(iako e Seth e vekje na prav pat da bide)za da Vince ocekuva od niv da mu donesat mnogu pari.Najsigurni opcii za pobednik na Royal Rumble se Daniel Bryan,Dolph Ziggler i Randy Orton koi vekje podolgo vreme se na vrvot na WWE,a sekako najdobra opcija bi bila Randy Orton vs Brock Lesnar :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хахах дали ке се радуваш зависи од тоа за кого навиваш ?

Ја ако победи во мечов некој од Зиглер, Амброус, Брајан или Вајат сигурно ке се радувам.
Па за никој не навивам посебно али нека има изненадувања и такви ствари :D

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ustee saat ipol do poceetokot na royal rambl na menea kompjuterot mi otide.Nekoj da ne znae ako e na blizoo da ne davaat na ovoj operator na nekoj kanal?

Kajgana Shop

На врв Bottom