WWE

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
mozes da gledash utre na wrestling network,watch wrestling ili wrestlingupinfo .. :)
a vecer nesto na tel da ne mozam da gledam? :) ne za dzabe sum spiel do tri ipol da mozam veccer da ostanam[DOUBLEPOST=1422237891][/DOUBLEPOST]znaci rok e vo filadelfija :) interesno,ako se bori ma wreestlemania toa ke bide so rusev,ja taka citav na Edna strana za wwe,i spored menee toa bi Bilo top mec.Isto taka i sting vs hhh e 95% sigurno deka ke iimaat mec za drugite ke vidime posle royal rumble .[DOUBLEPOST=1422240132][/DOUBLEPOST]Sega gledam na wiki tepal bruk :) kazete samo Dali bese cista ili se umesa nekoj?

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Го фрлија Роман во оган..Брок и така ретко има јаки мечеви (90% му се суплекси) против Роман има тапа меч да биде..

Сена-Русев исто така на Манија..добар меч ќе биде

Брок-Роман
Русев-Сена
Стинг-ХХХ

ај да видиме што ќе биде 4тиот мејн евент (ако има) али вака на хартија..шо знам..ок е..можеше и многу подобро ама..мејн-евентов..се надевам Сет ќе се убаци некако у меѓувреме, вака 1 на 1 некако..шо знам...

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Znaci reings,ja pa cekam ustee Eden del da iskoci na watch wrestling posto mi se rasipa kompjuterot i od mob gledam stavaat delce po delce inace do Sega lam sto stignav braj go isftli brajan Ste mn rano :(
Sega go dogledav i kako Roman pobedi koga big sou i kane ne bea eliminirani od nego ?[DOUBLEPOST=1422248014][/DOUBLEPOST]
Znaci reings,ja pa cekam ustee Eden del da iskoci na watch wrestling posto mi se rasipa kompjuterot i od mob gledam stavaat delce po delce inace do Sega lam sto stignav braj go isftli brajan Ste mn rano :(

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ова е нешто најлошо шо сум го видел до сега. Сите фаворите на публиката беа третирани како џобери. wtf was that? :facepalm:[DOUBLEPOST=1422272762][/DOUBLEPOST]
Го фрлија Роман во оган..Брок и така ретко има јаки мечеви (90% му се суплекси) против Роман има тапа меч да биде..

Сена-Русев исто така на Манија..добар меч ќе биде

Брок-Роман
Русев-Сена
Стинг-ХХХ

ај да видиме што ќе биде 4тиот мејн евент (ако има) али вака на хартија..шо знам..ок е..можеше и многу подобро ама..мејн-евентов..се надевам Сет ќе се убаци некако у меѓувреме, вака 1 на 1 некако..шо знам...
Мислам дека Брајан пак ке го стават во ТриплТрет со Брок/Реинс. Вака ако одат катастрофа ќе биде мејн евентот.

Последно уредено:
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
[DOUBLEPOST=1422280219][/DOUBLEPOST]znaci ja se izvinuvam neznam kako Ali sum go propustil toj del koga roman gi isfrlil kane i big sou.Inace oviee od wwe sto napravija od Miz toa e cudo.Do pred tri godini covekot vo event bese Sega prv go isfrluvaat to ic nemaat pocit kon nego.I mislam deka bese najdobriot hell vo poslednite 5 godini.

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334

Лол, на Рок фацата:pos:Сериозно ја да сега нешто полошо немам видено. Брајан елеминиран на средина на РР, Зиглер во мечот само 2 минути, Биг Шоу и Кејн ( кои не се релевантни 5 години ) ги елименираат Вајат, Зиглер и Амброус, па дури успеа да направаат и Рок да биде исвиркан:facepalm: Практично секој кој е фејс беше катастрофално букуван освен Реинс. Не ми е јасно како не го предвидеа ова.

И ова:
The page to cancel your WWE Network subscription has crashed. Not even joking. #RoyalRumble

:pos:Сварно не се нормални.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
лол не ми се верува дека луѓево се бунат за евентов бе..исто како да земат нердовиве да се бунат за гејм оф троунс дека им умреле ликовите..кои шупаци човече еј..

Требаше Брајан сите титули да ги освои после булшит Манијата лани во која што тепаше со најлошиот букинг во историја за луѓево да бидат среќни ?

Боже сачувај еј, какво време дојде, група нердови и шупаци и ноулајфери да се закануваат на мулти милионска компанија за фиктивно шоу...прости и им HHH не знаат што прават :popce:
Мислам дека Брајан пак ке го стават во ТриплТрет со Брок/Реинс. Вака ако одат катастрофа ќе биде мејн евентот.
После лани Манијата ја само ППВиња гледам..ако пак го стават Брајан најверојатно ќе прекинам со гледање all together.[DOUBLEPOST=1422289548][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1422280219][/DOUBLEPOST]znaci ja se izvinuvam neznam kako Ali sum go propustil toj del koga roman gi isfrlil kane i big sou.Inace oviee od wwe sto napravija od Miz toa e cudo.Do pred tri godini covekot vo event bese Sega prv go isfrluvaat to ic nemaat pocit kon nego.I mislam deka bese najdobriot hell vo poslednite 5 godini.
За Миз се сложувам, тоа е WWE не знае кога е моментот на некој да го искористат...Цезаро требаше фејс после Манија да биде али го упропастија и еве кај е сега.

Роман одеднаш ги исфрли и Кејн и Биг Шоу па двајцава почнаа да го тепаат за Рок да се врати и да му помогне.
После тоа си замина Рок и испадна дека Русев не бил елиминиран и тој беше последен уствари елиминиран.

Крајот на ППВто беше баш добар.

И некој да ми кажуваше пред некоја година дека Бугар ќе биде последен елиминиран на РР немаше да му верувам.[DOUBLEPOST=1422291835][/DOUBLEPOST]

хахахаха како да го сфатам сериозно бе ? како ? хахахах кој јазик човече еј

ТИ КАКВО ИСКАШ ТУК ? КАКВО ИСКАШ ? ХАХАХАХАХА

Ај некој превод ако може што вика Русев уствари ? Ептен брзо збори ништо не се разбира

Последно уредено:
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ja na bugarskiot sajt za wwe vidov deka vo cetvrtok na down ke imalo 4 na 4 tag
cena,dean,roman i randy vs seth,kane show i wyatt mislam deka top mec ke bidee,znaci i rendi se vraka.Za ppv-to novovo sto ke bide ke bilo mec roman vs brock,ali ne veruvam posto tepase roman na royal,ali ke vidime :)

Член од
19 јануари 2015
Мислења
16
Поени од реакции
2
Klasicen Vince Mcmahonn sekogas im go dava na fanovite toa sto sakaat da go vidat...#Cancelwwenetwork

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
лол не ми се верува дека луѓево се бунат за евентов бе..исто како да земат нердовиве да се бунат за гејм оф троунс дека им умреле ликовите..кои шупаци човече еј..

Требаше Брајан сите титули да ги освои после булшит Манијата лани во која што тепаше со најлошиот букинг во историја за луѓево да бидат среќни ?

Боже сачувај еј, какво време дојде, група нердови и шупаци и ноулајфери да се закануваат на мулти милионска компанија за фиктивно шоу...прости и им HHH не знаат што прават :popce:
Ова го има изјавено Винс:
"Despite the way I would feel personally about someone, if it's the right business thing to do, I'll do it for our audience."

"Giving it to the audience is probably the easiest thing. Finding out what they truly want is probably the most difficult."

"We love our fans, so there's nothing we wouldn't do for them, and we go directly to them."

"Again, the nice part about it is that we listen to our fans, and they're the ones who really decide who is ready to break through into that top echelon."

А дали Ројал Рамбл мечот го сакаше некој од фановите? Како што гледам според реакцијата на публиката таму не. Исто и со коментарите шо ги добиваат на страната. Почнуваат луѓето да се откажуваат од мрежата. Дефинитивно тоа не го сакаат фановите.

И не само за Брајан. Тука има и други проблеми. Не знам како може еден вакво нешто да се направи. Ај Брајан го елеминираат а после две минути иде Стардаст со Shattered dreams ( wtf ). Натаму почна публиката со Си ем Панк и Сезаро чантови. Кого дојдоа Амброуз и Зиглер таман се смири публиката, овие се елеминирани од Биг Шоу и Кејн ( а Зиглер само две минути во мечот а број 30 беше ).

Ако Винс ги слуша фановите сигурно немаше да го пушне Реинс, кога има многу кои публиката повеќе ги поддржува ( Зиглер, Брајан, Амброус ) а и овие секако имаат стопати повеќе талент. Реинс не може да направи едно добро промо или пак на има добар меч со некого. А и тоа како се обидуваат да го наметнат стварно е катастрофа ( првен ги спасува Хоган и Флер а сега па Рок му иде на помош само да добие некаква реакција ).

А Трипл Х не знам зошто сега си го бутка напред својот талент а кога Панк ја предложил идејата за формирање на Шилд, они сакале наместо Реинс ( панк сакаше да биде Крис Херо ) Сет и Амброус да ги пушнат Биг Шоу и Кејн :facepalm: Он out of thach со тоа што го сака публиката и не е ни чудо што такви идеи како Шилд им идат само на некој Панк. Оти он знае што сакаат фановите...

А Брок против Реинс не може да се случи 1 на 1 освен ако не сакаат да поминат цела ВМ како вчера на Ројал Рамбл. Reins is not over со фановите а Брок си оди после ВМ што само по себе кажува како ќе реагира публиката. Некој трет дефинитивно мора да биде во мечот ( Брајан, Зиглер или Амброус ) или да оди некако Сет да кешне претходно па да гледаме Сет вс Реинс вс Амброус шо ке биде секако подобро идеја.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
вистина ли е дека немало да иима вечер рав поради невремето што ја зафатило Уса?
Sega vidov nemalo da ima :)
https://www.facebook.com/wwe/posts/10152697119516443
dobar prviot komentar :D
и само да додадам.Не ми е јасно зошто баш сите се против Роман Реинс :( според мене неможеле подобар избор од Реинс да направат.Брајан лани беше во евент значи фановите претеруваат неможе секоја година да биде во евент треба да има нешто ново :) искрено и ја посакував да тепа Зиглер али тоа е има време а и во вве е долго време и требаше да го пуштат да победи али ајде ќе биде и он некад во евент :D и се си мислам дека Ролинс може да кешне во некои од наредните епизоди па да иимаме трипл трет што и нема да е лошо па ако го приклучат и Дин фатал 4 веј :)[DOUBLEPOST=1422311652][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=vVVtqoqzgNw
едно од најаките дебија!!!!!!!!!

Последно уредено:
Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ако оди вака во ВМ ја не гледам...Она што следи e катастрофа. Неталентирани луѓе им го зимаат местото на таленти кои live and breathe pro wrestling. Русев ќе биде следниот Тенсеи или Барет ( шо го прати линкот погоре), после ВМ веројатно ќе му дадат некои comedy breathing и ќе стане џобер на џоберите. Амброус/Брајан/Зиглер/Вајат немаат се уште противник за ВМ а Тејкер/Стинг го чуваат за другата година. Престанав да гледам после фуедед Кејн/Брајан минатата година а почнав пред месец/два да видам до каде одат и шо ке се случува годинава ама како шо гледам ова ќе биде најкатастрофална ВМ во последниве 20 години. Не сум видел позаштитен кечер од Реинс уште од Хоган. Он практично дали е pinned 2/3 во кариерата, не може да направи ништо сам па му требаат Рок/Хоган/Флер за да добие реакција од публиката. Стварно катастрофа. Не знам зошто би гледал.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
stiv_milanezot праша зошто фановите не го сакаат Реинс. Еве неколку негови интервју со него пред РР:

http://www.stitcher.com/podcast/sam-roberts-wrestling-podcast/e/36776291?..........true

"Fans have to realize that as opinionated as they are and the way you want it, the company is the same way and they are gonna do what they wanna do...hopefully, at the end of the day, I'm the one getting rich."

http://www.cagesideseats.com/2015/1/23/7877897/roman-reigns-acknowledges-mixed-reaction-from-fans-critics-make-him-laugh

As far as the hate, it makes me laugh. Everybody is a critic. Every critic I've ever had, they weren't wrestlers [laughs]. Every wrestler I've ever had critique me, they were always into my stuff or what I'm doing out there. For a non-wrestler, someone who doesn't even know how to lock up, and if we did lock up, they wouldn't know what to do, for them to critique any of us, it really does pop me.
That's what haters do. They hate because they hate their lives.

Ако ги гледаш интервјува очигледно е дека човеков треба да биде хил. Вакво нешто да каже Зиглер одма ќе го отпуштат.

Kajgana Shop

На врв Bottom