WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев нешто повеќе ќе пишеш :D

Ништо посебно ППВво ама ај RTWM почнува за 1 месец.

Него ако Ортон ја задржи титулата едноставно нема голем избор за тоа кој ќе го предизвика.

Брајан-Имаа 4 меча
Сена- ќе имаат најверојатно меч 2 месеца пред ВМ

Така да двајцава сигурно не

е сега

ХХХ- Ма да...што знам...пред 4 ВМа имаа меч а и претходно беа во заеднички меч на ВМ
Панк-Пред 3 ВМа беа заедно а и некако не ми е толку блокбастер мечов бидејќи го имаме видено неколку пати

Брок,Тејкер,Рок- Не ми се верува

И тука некако ми останува една опција за противник ако Ортон ја задржи титулата- Џерико.
Прв undisputed champ против моменталниот. Basically it writes itself. Плус и оддамна немале меч меѓу себе. Е сега на едно ваква ВМ ова не би било мејн-евент.

Од друга страна во моментов како што гледам противник на ХХХ на ВМ ќе биде или Брајан или Панк. Најверојатно Панк. За Тејкер противници ќе бидат или Брок или Рок. Трето нешто би било разочарувачко.
Од другите мечеви можен е triple threat меѓу членовиве на Шилд и/или дуел на Роудс браќава.
Е сега тука остануваат 2 прашања. Што со Сена и Брајан ? Нема некој огромен хил што би можел да се соочи со нив во моментов. Е сега некои шпеклуации има за демек Хоган-Сена ама што знам...
Уствари за Брајан мислам најдобар меч би бил против Кејн (под претпоставка дека Кејн не би имал меч со Тејкер)

Преголем ростер имаат има преееемногу мид-кардери да немаат меч на ВМ 30.

Мислам дека за титулва ќе предизвикуваат Панк или Џерико. Панк после победата со Шилд го заслужува мечов. Џерико сега е слободен и веројатно се враќа но не знам дали има кредибилитет после сите порази годинава. Но за жал со оваа чиста победа не ја губи титулава на Ројал Рамбл туку на ВМ. За на ВМ најверојатно ќе биде Брајан ( кои ќе освои РР) или може Сина пак (се надевам не).

Брок против Тејкер е сигурно за ВМ. А за другиве (ХХХ, Сина, Панк) не знам но гледам дека Хоган сакал меч на ВМ па може да видиме Сина вс Хоган ама тешко оти Хоган има некој проблеми. ХХХ против Панк исто изгледа веројатно. За Галдберг ако се врати не знам со кого ќе му дадат меч. Рајбек во последно време губи од сите па не верувам дека Голдберг би сакал меч со него.

Сина да ги тепаше Шилд 3вс1 ќе беше burial... а за панк ок е? глупо ми беше тој дој сам тепа 3ца кој доминираат скоро цела година...и тоа чисто ги тепаше...бар да ги разделеа...или нешто Роман да удреше по грешка spear на некој...aма вака...

па Ролинс го удри Амброуз а Панк после го пинуваше. Но сепак мечот и така се знаееше кој ке тепа оти Панк со години нема изгубено на ППВ од борач кој не е парт тајмер а и не верувам дека е буриал туку само малку да се зголемат тензиите помеѓу Шилд, сигурно сега нема да бидат како Сандоу или Рајбек па да губат од Р- трут или 3МБ.

Вечер првпат после долго време ми се гледа Рав. Очекувам Панк или Џерико (ако се врати) да имаат промо за Ортон и Ауторити.

Сина да ги тепаше Шилд 3вс1 ќе беше burial... а за панк ок е? глупо ми беше тој дој сам тепа 3ца кој доминираат скоро цела година...и тоа чисто ги тепаше...бар да ги разделеа...или нешто Роман да удреше по грешка spear на некој...aма вака...

Па Роман удри по грешка spear :D

@Jan Polat не вели два пати. Јест да вообичаено после ППВ има добри епизоди ама не очекувам премногу. Враќања после РР натаму ќе има. Исто и Панк за авторитетов ќе се концентрира после РР, сега за сега ќе има fallout и rematches на мечевиве од ТЛЦ а за некоја недела ќе почне и билд ап за РР.

Значи за РР нема многу што да се очекува во поглед на feuds:

Ваљда Ортон-Сена
Меч за УС титулата очекувам и Амброуз да ја изгуби заради некој од Шилд
Можеби меч за Интерконтиненталната титула
Евентуално некој меч на Wyatts и евентуално меч за таг титулите или некој останат feud.

За РР фаворит ми е Панк ама ако освои некој што ќе се врати таа вечер не би било лошо (освен ако не е Шејмус)

Па Роман удри по грешка spear :D

@Jan Polat не вели два пати. Јест да вообичаено после ППВ има добри епизоди ама не очекувам премногу. Враќања после РР натаму ќе има. Исто и Панк за авторитетов ќе се концентрира после РР, сега за сега ќе има fallout и rematches на мечевиве од ТЛЦ а за некоја недела ќе почне и билд ап за РР.

Значи за РР нема многу што да се очекува во поглед на feuds:

Ваљда Ортон-Сена
Меч за УС титулата очекувам и Амброуз да ја изгуби заради некој од Шилд
Можеби меч за Интерконтиненталната титула
Евентуално некој меч на Wyatts и евентуално меч за таг титулите или некој останат feud.

За РР фаворит ми е Панк ама ако освои некој што ќе се врати таа вечер не би било лошо (освен ако не е Шејмус)
AJ STYLES??? :D Шала на страна и дефинитивно договорот му заврши со ТНА....сега било снимано Генесис ППВ на тна за во Јанураи каде што АЈ Styles изгуби од Магнус и после се збогувал со Публиката...

AJ STYLES??? :D Шала на страна и дефинитивно договорот му заврши со ТНА....сега било снимано Генесис ППВ на тна за во Јанураи каде што АЈ Styles изгуби од Магнус и после се збогувал со Публиката...

Финтата е што ВВЕ не ја гледа ТНА како конкурент а со самото тоа Стајлс не го гледаат како некој што би донел пари. Башка е и поприлично past his prime. Имаше шпекулации демек му понудиле помалку пари од тоа што он заработувал во ТНА и нормално одбил.

ТНА пропаѓа и единствен начин да се спасат е да го излажат Винс и да го фатат на стерилност да ги купи :D

Финтата е што ВВЕ не ја гледа ТНА како конкурент а со самото тоа Стајлс не го гледаат како некој што би донел пари. Башка е и поприлично past his prime. Имаше шпекулации демек му понудиле помалку пари од тоа што он заработувал во ТНА и нормално одбил.

ТНА пропаѓа и единствен начин да се спасат е да го излажат Винс и да го фатат на стерилност да ги купи :D
Не не...Баш доста добри мечеви имаше последниов период... Не дека ја гледа како конкурент...но Ај е доста прилично познат и па може нешто да донесе...Може да има доста добри мечеви со скоро најдобрите од ВВЕ...А тна си пропаѓа за пропаѓање...

Не не...Баш доста добри мечеви имаше последниов период... Не дека ја гледа како конкурент...но Ај е доста прилично познат и па може нешто да донесе...Може да има доста добри мечеви со скоро најдобрите од ВВЕ...А тна си пропаѓа за пропаѓање...

Има добри мечеви ама не ми се верува дека Винс ќе помисли дека Стајлс ќе донесе пари за компанијата а аналогно на тоа не му треба (а и плус си имаат свои таленти)

И мене не ми се верува дека АЈ ке го земат. Ако сакаа може да го ангажираат уште оддамна ама очигледно дека немаат потреба од него (што е штата).

А за РР мислам дека само Брајан и Панк имаат шанси да победат. Другиве ме би имало смисла. Сина може но тешко дека две години по ред ке тепа. Шејмус веќе освои а и не гледам што ќе прави откако ќе ја освои титулата. Ја би сакал Панк да освои титула на РР а Брајан да го освои 30 мен ројал меч, како што прогнозирав оддамна ама тешко после една ваква победа на Ортон. Well I'll mark if it happens:)

А исто не гледам причина за Ортон/Сина уште еден меч. Ортон си тепаше без никакви вмешувања и нема потреба за уште еден меч. Може на Рав ама тоа е тоа. За Амброуз, веќе заборавив дека е шампион. Немал меч за титула не знам колку време.А за дива титулава баш ми е мило што АЈ си гази. Само така нека си продолжи :love:

И мене не ми се верува дека АЈ ке го земат. Ако сакаа може да го ангажираат уште оддамна ама очигледно дека немаат потреба од него (што е штата).

А за РР мислам дека само Брајан и Панк имаат шанси да победат. Другиве ме би имало смисла. Сина може но тешко дека две години по ред ке тепа. Шејмус веќе освои а и не гледам што ќе прави откако ќе ја освои титулата. Ја би сакал Панк да освои титула на РР а Брајан да го освои 30 мен ројал меч, како што прогнозирав оддамна ама тешко после една ваква победа на Ортон. Well I'll mark if it happens:)

А исто не гледам причина за Ортон/Сина уште еден меч. Ортон си тепаше без никакви вмешувања и нема потреба за уште еден меч. Може на Рав ама тоа е тоа. За Амброуз, веќе заборавив дека е шампион. Немал меч за титула не знам колку време.А за дива титулава баш ми е мило што АЈ си гази. Само така нека си продолжи :love:

Па Сена ваљда има rematch за титулата што знам. А глупо би било да го потрошат мечот на обична епизода па така.

Ма да за РРво рано е да се предвидува бидејќи можеби Ортон ќе ја загуби титулата во меѓувреме. За мене 3та година по ред фаворит за РР е Панк па ваљда еднаш ќе ја освои :D

Со Сина вс Ортон вс Брајан на РР? Ако е вака Панк го освојува Ројал Рамбл 90% освен ако Брок не се врати.

Изгледа дека Батиста се враќа. Ова може да биде добро ако има меч со Реинс но се надевам дека нема да му дадат да освои РР или титула...

Изгледа дека Батиста се враќа. Ова може да биде добро ако има меч со Реинс но се надевам дека нема да му дадат да освои РР или титула...

Реално луѓе како Батиста, Брок, Рок, Голдберг мислам дека немаат многу што да покажат match wise, ама како буст за рејтензи ќе бидат феноменални. Се надевам дека ќе има добар angle со Батиста и дека ќе има опасно враќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom