WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_metmco3F8W1qfnxako1_500.jpg

Да не знаете што се случува со Тед Дибиаси, според мене еден од најталентираните кечери во федерацијата и никаде го нема, понекогаш ќе се појави во некое шоу како џобер и тоа?

Да не знаете што се случува со Тед Дибиаси, според мене еден од најталентираните кечери во федерацијата и никаде го нема, понекогаш ќе се појави во некое шоу како џобер и тоа?
беше повреден ,се врати како јузлес џабер

Ќе глеа некој сеа од 2 на лајф стрим?

Ќе глеа некој сеа од 2 на лајф стрим?
Јас би сакал, ама сабајле од 8 на факултет сум :( така да кога ќе се вратам ке ја изданлоадирам епизодата и ќе си ја изгчедам како човек (со премотување на неинтересните моменти т.е. вајда половина епизода:D)

Јас би сакал, ама сабајле од 8 на факултет сум :( така да кога ќе се вратам ке ја изданлоадирам епизодата и ќе си ја изгчедам како човек (со премотување на неинтересните моменти т.е. вајда половина епизода:D)
добро ќе е ако е само пола епизода неинтересна...али ова е Raw Пред ТLC така да би требало да е поинтересна....

Не гледам RAW во живо премногу реклами има :D

Не беше нешто посебно епизодава, одвај чекам да помине ТЛЦ и да се врати Рок(и покрај тоа шо не сум негов фан).

http://www.youtube.com/watch?v=VLeUYcT280g

Дали некој го има гледано филмов и знае ли од каде да се симне или каде да се гледа?
ако не се лажам ова е фејк т.е. фан мејд.
Ама затоа пак има Панк ДВД излезено годинава така да тоа може да го гледаш :)
Во главном се работи за тоа како Панк стигнал во ВВЕ,како Хејман верувал во него,како се кренало фама за него,за него во инди компаните и како неговите мечеви со Крис Хиро (касиус оно во ВВЕ) биле чуени низ цела држава и ја направиле инди компанијата пополуарна а со тоа и самите себеси.
Во главном горе доле тоа е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom