- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
Мислев ќе ги видам Ролинс И амброс во меч ин ринг како ќе се покажат...али ова е хаос веќеонака ок.долги беа паузите од меч до меч и тоа не ми се допадна а мечевите беа добри
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев ќе ги видам Ролинс И амброс во меч ин ринг како ќе се покажат...али ова е хаос веќеонака ок.долги беа паузите од меч до меч и тоа не ми се допадна а мечевите беа добри
нема везе тоа..пак се најде на губитничка страна и е без победа...иначе добар меч Шоу и Шејмус....очекував нешо Кеш ин да проба долф али нишо... А Мечов 3мб вс Дел Рио и Миз е тотално непотребен...колку да се потполни време ова...па технички не изгуби Рајбек туку Брајан![]()

Dafuq did i just see??? значи коа ќе усерат со ваква глупост некад....родес сколарс победијаРезултати од другиве мечови и Рајбек чисто ли изгубија?
Мејн евент се знае што требаше да биде.. Мечот со шилд...Ова е чиста глупост... Сина вс Зиглер..... нема поента...значи ќе го почнат прекрасно Пејпрвјуто..али го усеруваат ептен на крај...Не требаше да изгубат 3МБ. Факинг булшит.
И не требаше ова да биде мејн-евент.
Факинг булшит букинг анлес некој не се појави а нема..
АЈ ќе стане хил и некако ќе му помогне на Зиглер да победи.

Нека го отпуштат ако нема шо да прават со него... подобро да му дадеа на Рајдер пуш отколку да го направеа ДелРио фејс.Да mr unpredictability john laurinaitis ми е чичко.гарант знаеш некој од сценаристите
![]()

низ публиката. Сите тројца се талентирани, за некоја година тие ќе се столбовите на федерацијата, за Ролинс и Амброус сум сигурен.

Наградиве подобро да не ги коментирам, Сина суперстар на годината а изгуби 5 меча од Панк и од Рок на ВМ
Биг Шоу против Шејмус беше кандидат за меч на годината а Панк/Брајан не
Единствено добро беше сегментов на Панк и враќањето на Флер. Добро е и шо Лингстон дебитираше (иако мислам дека е преизбрзано), има добар лик за хил.