WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
онака ок. :)долги беа паузите од меч до меч и тоа не ми се допадна а мечевите беа добри
Мислев ќе ги видам Ролинс И амброс во меч ин ринг како ќе се покажат...али ова е хаос веќе

ок ...ова пејпервју е далеку подобро од последните...само не ми е јасно зашо го уништуваат рајбек....веќе 2-3 пејпервјуа по ред типот губи....а пред тоа толкав пуш имаше...некад и самите незнаат шо праат од вве ...али се на се се гледа дека има со што да работат во иднина... Шилд и не се така лоши ин ринг....

па технички не изгуби Рајбек туку Брајан :P

па технички не изгуби Рајбек туку Брајан :P
нема везе тоа..пак се најде на губитничка страна и е без победа...иначе добар меч Шоу и Шејмус....очекував нешо Кеш ин да проба долф али нишо... А Мечов 3мб вс Дел Рио и Миз е тотално непотребен...колку да се потполни време ова...
--- надополнето: Dec 17, 2012 3:06 AM ---
Бруклин бролер.... Ок не сваќам дел рио шо бара тука.. Миз е фејс...он е Хил...да не го праат и Дел рио фејс...што би било лоша идеа....Добар е како хил и треба да остане...
--- надополнето: Dec 17, 2012 3:10 AM ---
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Dafuq did i just see??? значи коа ќе усерат со ваква глупост некад....

Не требаше да изгубат 3МБ. Факинг булшит.
И не требаше ова да биде мејн-евент.
Факинг булшит букинг анлес некој не се појави а нема..

Резултати од другиве мечови и Рајбек чисто ли изгубија?

Резултати од другиве мечови и Рајбек чисто ли изгубија?
родес сколарс победија
Цезаро победи
Кофи Победи
Шилд Чисто победи
Шоу победи
Дел Рио Миз И бруклин Бролер ги победија 3мб
--- надополнето: 17 декември 2012 во 04:17 ---
Не требаше да изгубат 3МБ. Факинг булшит.
И не требаше ова да биде мејн-евент.
Факинг булшит букинг анлес некој не се појави а нема..
Мејн евент се знае што требаше да биде.. Мечот со шилд...Ова е чиста глупост... Сина вс Зиглер..... нема поента...значи ќе го почнат прекрасно Пејпрвјуто..али го усеруваат ептен на крај...

Jan Polat
Мечот на штитот беше топ5 мечеви сезонава. Можеби и второ/трето место годинава. Ама вака спојлнат нема да ти биде ништо посебно ВАЉДА :)

очекувано.
сепак солидно ППВ со таа разлика што букирањето на распоредот беше тапа.

Изненадувачки добро ППВ. Две ппв по ред се добри, чудно нешто работава (y)

Шилд против Рајбек анд Хел Но за мене трет најдобар меч годинава(после Панк/Даниел Брајан на ОТЛ и Тејкер/ХХХ). Шилд го имаа еден од најдобрите дебитантски настапи што сум го видел, сите од тимот си ја заврѓија работата одлично. Мислам дека имаат блескава иднина и по некоја година не би ме изненадило да освојуваат титули. Исто така темата им беше добра и ми се допадна тоа шо дојдоа од публиката. Брајан за мене беше најдобар во другиов тим(требаше Кејн да биде пинуван), Рајбек беше изненадувачки добар а Кејн солиден. Али на крајот тимската работа победи, Шилд се тим а Рајбек и Хел Но се само индивидуи.

Сина/Зиглер, незнам како може ова да биде мејн евен али веќе се навикнав дури и кога Панк добиваше најголема подршка од публиката Сина беше мејн евент. Очекуван расплет но добро е шо оној што требаше тепаше.

Биг Шоу против Шејмуз овој пат не беше нешто посебно, требаше да биде No DQ match. Бавно се одвиваше и крајов не беше нешто посебно.Сега само незнам шо ќе праат со двајцата. Шејмуз може да стане исто ко Ортон кога изгуби од Хенри а кој ќе биде противник на Биг Шоу.

Другиве мечеви беа добри. Цезаро добар уште еднаш само жал ми е за повредава на Р-Трут. Барет против Кофи веројатно ќе продолжи и на РР.

Лошо е шо Дел рио стана фејс:facepalm: Нека го отпуштат ако нема шо да прават со него... подобро да му дадеа на Рајдер пуш отколку да го направеа ДелРио фејс.

(y)(y)(y) гарант знаеш некој од сценаристите :D
Да mr unpredictability john laurinaitis ми е чичко.

Најдобро ппв годинава дефинитивно, се надевам како завршија годинава така да почнат наредната :)
Демиан Роудс вс Мистерио Кара, не така лош меч, очекувана победа на на Роудс и Демиан, со стомак или не Мистерио си останува број еден хајфлаер во федерацијата.

Очекувана победа на Сезаро, се надевам дека повредата на Трут нема да е долга и дека ќе го видиме во акција во скоро време.

Кофи Берет, интересен меч, очекував дека Берет ќе победи ама и вака не е лошо, кога веќе не е во мејн евентот Кофи подобро е да е во топ мид кардот, се надевам дека ќе го продолжат нивниот феуд бидејќи не гледам други противници за двјацата во скоро време.

Шилд вс хел но и рајбек, е овој меч требаше да биде мејн евент, за момент ме врати во attitude ерата овој меч, ова е тоа што треба да го гледаме почесто во wwe, еден од најсилните мечеви годинава, во топ3 заедно со Тејкер и ННН, Брајан и Панк. Рајбек уште еднаш покажа дека е големо дрво, освен груба сила човекот нема ништо друго, ни грам талент, подобро Сина да го гледам во мејн евент отколку него. Докажа дека неможе да учествува во долг меч, 10 минути лежеше крај рингот за да има сили на крајот да направи некое движење. Се надевам дека во скоро време ќе го тргнат од мејн евентот, просто човекот не заслужува да е таму. Нека земе пример од Кејн, човекот веќе има 44-45 години и пак е за 10 класи над Рајбек. Секоја чест за останатите, тие го изнесоа мечот додека Рајбек лежеше покрај рингот. Ќе го пофалам Кејн секоја чест за него човекот уште го може,потсети на неговите најдобри денови. Брајан покажа дека е еден од најдобрите во моментот, даде се од себе. Многу силно деби за Шилд, сите тројца се представија многу силно, влегувањето им беше epc :D низ публиката. Сите тројца се талентирани, за некоја година тие ќе се столбовите на федерацијата, за Ролинс и Амброус сум сигурен.

Шејмс Шоу силен меч, малце ме изнервира што Шејмс го направиа на супермен, ама човекот се има докажано и го заслужува тоа. Столот на крајот по мерка на Шоу :)

Некој имаше дека Миз е фејс, не верувам дека е чисти фејс туку нешто како твинер, како што беше edge порано и stone cold поодамна, а и моментално wwe нема твинер така да Миз е правилниот избор, исто се надевам дека и дел рио ќе стане твинер, а не чисти фејс.

Мејн евентот очекувано Зиглер си се представи на ниво и донекаде очекувана победа на Зиглер, ама неочекувано добар меч направи и Сина, човекот си е антиталент ама во овој меч битно се трудеше, направи ново движење, имаше малце повеќе агрисеја во него, нека биде почесто вака во неговите мечеви, ако не друго ќе биде малце поинтересен за гледање. Очекував Бред Медокс да излезе и да се вмеша во мечот, ама и вака не е лошо АЈ вајда пак хил, ќе видиме што ќе се случи во raw.

После доброво ППВ каква катастрофа направија не ми се верува :facepalm:

Сите мечеви тапа и без врска направени. Шилд го напаѓаат Томи Дример, Вики станува фејс:facepalm: Наградиве подобро да не ги коментирам, Сина суперстар на годината а изгуби 5 меча од Панк и од Рок на ВМ :facepalm: Биг Шоу против Шејмус беше кандидат за меч на годината а Панк/Брајан не:facepalm:Единствено добро беше сегментов на Панк и враќањето на Флер. Добро е и шо Лингстон дебитираше (иако мислам дека е преизбрзано), има добар лик за хил.

Уште не ја гледав последнава епизода ама сабајле видов што се случило.
Ми изгледаше интересно,нз зошто негативен ривју си дал на епизодата
освен што лагнстон дебитира како уште еден хил монстер и тоа предвреме.....не можеа да почекаат до пред ВМ?Сега милијарда луѓе имаат за на ВМ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom