WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Рок ќе биде на elimination chamber па шансите на Панк да ја одбрани титулата сега се драстично помали....

Ама затоа пак има Панк ДВД излезено годинава така да тоа може да го гледаш :)
Линк да не имаш?

I'm right here waiting for you :icon_mrgr:

И Ортон па се повредил да ти ја ебам среќата :facepalm:

I'm right here waiting for you :icon_mrgr:

И Ортон па се повредил да ти ја ебам среќата :facepalm:
еј заборавив еве сега по ПП иде :)

И така немаа некој план за Ортон месецов така да подобро за него што се повреди :icon_mrgr: :ROFLMAO:
вака сега кога ќе се врати може да се врати како heel.
Баш сакам да видам меч Сена/Ортон на ВМ.

Сена/Ортон
Рок/Брок
Тејкер/Панк за титула
Зиглер/ХХХ за титула

тоа да бидат топ4ите меча на ВМ според мене.

edit: пајрт беј е даун,после ќе ти пратам :D

еј заборавив еве сега по ПП иде :)

И така немаа некој план за Ортон месецов така да подобро за него што се повреди :icon_mrgr: :ROFLMAO:
вака сега кога ќе се врати може да се врати како heel.
Баш сакам да видам меч Сена/Ортон на ВМ.

Сена/Ортон
Рок/Брок
Тејкер/Панк за титула
Зиглер/ХХХ за титула

тоа да бидат топ4ите меча на ВМ според мене.

edit: пајрт беј е даун,после ќе ти пратам :D
Рок без титула на ВМ...Немогуче.... :D

Одвај чекам да помине ТЛЦ па да почнам да гледам без спојлери. Се надевам дека ќе има нешто интереско како враќање на Јеф Харди или Андертејкер или кој ќе го изгуби мечот од Панк/Рок да влезе во Ројал Рамбл како 30ти и да победи за да има реванѓ на ВМ а не Рајбек да освои РР и да се бори за WHC титулата на ВМ или пак да гледаме Сина/Рок пак.

Одвај чекам да помине ТЛЦ па да почнам да гледам без спојлери. Се надевам дека ќе има нешто интереско како враќање на Јеф Харди или Андертејкер или кој ќе го изгуби мечот од Панк/Рок да влезе во Ројал Рамбл како 30ти и да победи за да има реванѓ на ВМ а не Рајбек да освои РР и да се бори за WHC титулата на ВМ или пак да гледаме Сина/Рок пак.
за џеф Харди малку потешко пошо у ТНА е главна атракција така да тоа е ич неверојатно... А Тејкер ќе се врати валјда пред Вм на неколку Raw ќе се појави ќе биде на вм и па ќе го снема до ВМ наредна година која ќе му биде и задна.... На следново вм Најверојатно ќе биде Рок вс Панк за титула....или Брок Вс панк или Брок вс рок за титула....ова се најверојатните сценарија....

Ај и ја да искоментирам за raw, конечно најдов време да го изгледам. Доста добро шоу според, имаше ннеколку добри меча.
Долф Шејмс меч на вечерта, и двајцата се доста талентирани се гледа тоа, се знаеше дека нема никој да победи ако се има предвед дека ТЛС е во недела (денеска :D). Се надевам дека Долф нема да го загуби куферчето бидејќи би било супер смешно. Таг тим мечот, е ова фали wwe последниве години, конечно има повеќе тимови и таг тим дивизајата конечно дава знаци на живот. Сакав Усо да победат, бидејќи имаат талент а и заслужуваат да ги видиме во скоро време со титулите, исто така Prime time players се доста добри, се надевам и тие во скоро време ќе ја земат таг тим титулата. Ако се има предвид дека таткото на Коди и во сценаристите, се знае кој ќе победи и во недела, башка и Роудс се враќа од повреда. Време им и на Кејн и Брајан да ги дропнат титулите, и башка време е Брајан да добие пуш кон некоја од големите титулибидејќи е најталентираниот и најтехнички спремниот во целата федерација. Сезаро Кофи 2риот меч на вечерта, не очекував дека Кофи ќе загуби чисто, ама Сезаро досега според мене го оправдува пушот што го добива. Крајот исто добар, не мечот ама финалниот сегмент. Се надевам дека ќе гледаме повеќе вакки работи во иднина.
Мои прогнози за тлс се: Сезаро ќе ја одбрани титулата, Кофи Берет тука се може да се случи, типувам на Берет али ќе видиме, Rhodes Scholars сигурно победуваат, Тим hell no и Рајбек 90% според мене ќе победат, Зиглер се надевам дека ќе победи, и Шоу победува против Шејмс.

Ќе гледа некој во живо? #FuckSleep :ROFLMAO:

Ако станам накај 3/4 може да гледам у живо ама тешко.

Инаку не очекувам нешто спектакуларно да се случи. Мислам дека Хенри ќе се врати и ќе ги кошта Рајбек или Сина меч, Цезаро вс Р-Трут шансите се некаде 80-20, во последно време Цезаро добива голем пуш (ја одбрани титулата во фатал 4 меч, го тепашо Кофи) и нема никаква смисла да ја изгуби титулат во моментов. Зиглер вс Сина 75-25%, Сина го победи чисто Зиглер неколку пати во последниве недели а тоа автоматски значи дека губи на ТЛЦ (Рајбек и Сина го победија Панк пред СС и изгубија за титулата). Веројатно ќе се врати Хенри или АЈ ќе стане хил и некако ќе му помогне на Зиглер да победи. Рајбек Кејн и Брајан против Шилд 70-30%, доколку Хенри не им помогне или не им се придружат некој нови од НХТ не гледам како Шилд можат да победат. Овој веројатно ќе биде најинтересен меч и кој и да тепа се недевам дека Брајан или Аброуз нема да бидат пинувани. Другиве би требало да бидат поизрамнети. Кофи против Барет 55/60-40/45% за Кофи да ја одбрани титулата, мислам дека Барет ќе победи со дисквалификација и ќе имаат реванш на РР. Тим Роудс и Сандоу против Мистерио и Син Клара 55-45%, не ми се верува чисто да тепаат првиве но се шпекулира за Мистерио/Син Клара фуед па очекувам еден од нив да стане хил ако не веројатно они ќе победат. За Биг Шоу против Шејмуз не сум сигурен, доколку Ортон стане хил мислам дека ќе има фуед со Шејмуз а не ми се верува да не е за титула а Шоу беше третиран лошо со години и заслужува да има подолга одбрана на титулата па би рекол 50/50.

Ако станам накај 3/4 може да гледам у живо ама тешко.

Инаку не очекувам нешто спектакуларно да се случи. Мислам дека Хенри ќе се врати и ќе ги кошта Рајбек или Сина меч, Цезаро вс Р-Трут шансите се некаде 80-20, во последно време Цезаро добива голем пуш (ја одбрани титулата во фатал 4 меч, го тепашо Кофи) и нема никаква смисла да ја изгуби титулат во моментов. Зиглер вс Сина 75-25%, Сина го победи чисто Зиглер неколку пати во последниве недели а тоа автоматски значи дека губи на ТЛЦ (Рајбек и Сина го победија Панк пред СС и изгубија за титулата). Веројатно ќе се врати Хенри или АЈ ќе стане хил и некако ќе му помогне на Зиглер да победи. Рајбек Кејн и Брајан против Шилд 70-30%, доколку Хенри не им помогне или не им се придружат некој нови од НХТ не гледам како Шилд можат да победат. Овој веројатно ќе биде најинтересен меч и кој и да тепа се недевам дека Брајан или Аброуз нема да бидат пинувани. Другиве би требало да бидат поизрамнети. Кофи против Барет 55/60-40/45% за Кофи да ја одбрани титулата, мислам дека Барет ќе победи со дисквалификација и ќе имаат реванш на РР. Тим Роудс и Сандоу против Мистерио и Син Клара 55-45%, не ми се верува чисто да тепаат првиве но се шпекулира за Мистерио/Син Клара фуед па очекувам еден од нив да стане хил ако не веројатно они ќе победат. За Биг Шоу против Шејмуз не сум сигурен, доколку Ортон стане хил мислам дека ќе има фуед со Шејмуз а не ми се верува да не е за титула а Шоу беше третиран лошо со години и заслужува да има подолга одбрана на титулата па би рекол 50/50.
се шпекулира дека Хенри ќе се врати ко фејс...така да можно сценарио е Шилд да го повредат Рајбек пред мечот а на негово место да дојде Хенри....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom