Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ова само ти туку општо и на други форумиМоже некој не ја чита официјалната страна(ја само за топ 25 во неделата одам да видам кој се).
.
.
John Cena @JohnCena
Sometimes luck is as valuable as skill, but the record books will not say it was a 'lucky 381 and counting', it'll just say 381, + counting
Со Edge беше мислам мечот, да не се повредеше тогаш Ортон ќе има страшен феуд, во врска со повредата на Панк се надевам дека не е ништо сериозно и би сакал да гледам Панк вс РокПанк "сам" се повредил.
Кога направија двоен суплекс на Рајбек на СС кога го суплексираа на коментаторската маса го има удрено дел од масата.
Уште од претходно влечел некоја повреда,тоа го доебало а ова го финиширало.
Да се надеваме дека нема да ја предаде титулата.
Иначе кога сме кај повредите Ортон се има повредено правејќи го taunt-от пред РКО-то![]()
![]()
![]()
Повредата на Панк ќе го одалечи од рингот 2-3-4 недели отприлика.Со Edge беше мислам мечот, да не се повредеше тогаш Ортон ќе има страшен феуд, во врска со повредата на Панк се надевам дека не е ништо сериозно и би сакал да гледам Панк вс Рок

Вајда така ќе завршат, само се си мислам дека Сина ќе победи против Зиглер, не за друго човекот преку една година не е бил шампион, што за Сина е многуМечеви за ТЛЦ(сега за сега)
Team Hell No & Ryback vs The Shield - TLC Match
Big Show vs. Sheamus – Chairs Match
Antonio Cesaro vs R-Truth
Kofi Kingston vs Wade Barrett
John Cena vs Dolph Ziggler - Ladder Match
Мислам дека болдираниве ќе победат.
, а и ако се знае дека Роки ќе победи против Панк, тоа значи дека Сина нема да биде ни блиску до шанса за вве титулата, така со земање на куферот и успешно кешнување тој е шампион и така сите се задоволни (децата и Винс
). 

Не. Во постот и јас тоа го викав дека Панк ќе победи со помош на Брок па ќе гледаме Брок/Рок на ВМ.Дали ја сум единствен тука шо мисли дека Панк ќе го тепа Рок?
Инаку ако Сина тепа мислам дека може да кешне само за WHC титулата па така баш би било добро да го напушти РАВ некое време ама не ми се верува Зиглер да го изгорат до толку. A може и на ТЛЦ Зиглер да го искористи куферот па после Зиглер против Сина да биде меч титулата. Оти веројатно Зиглер против Сина ќе биде Мејн Евент.
Панк ќе се врател со инвалидна количка. Ај барем ќе гледаме комедии![]()
The Undertaker reached out to WWE in the past week and told them that he wants to compete at WrestleMania 29 and is currently in training for his return. He reportedly pitched an opponent to WWE and it's not Triple H or Ryback.
добро пошо не беше сигурно ради здравствената состојба.. али сепак у секој случај нема да биде ни Панк вс тејкер за титула од причини што тејкер после оваа вм нема да се појави до наредна вм која ќе му биде после и најверојатно на последна ВМ ќе има меч со Сина... а за оваа незнам ќе видиме што Feud ќе му развијат пред ВмДефинитивно ќе учествува тејкер на ВМ само не се знае против кога ќе бе бори.
http://www.pwmania.com/undertaker-agrees-work-wrestlemania-cm-punks-wwe-status#.UMHggyx9JGQ
неможе вака сите да завршат без ниедна Титула да смени Сопственик башка и Сина зиглер е меч за договор за WHC ... Според мене Некој од Цезаро и Кингстон ќе изгуби титулата... И можеби сина да победи при што бе преминал на SD што би било мало освежување...Мечеви за ТЛЦ(сега за сега)
Team Hell No & Ryback vs The Shield - TLC Match
Big Show vs. Sheamus – Chairs Match
Antonio Cesaro vs R-Truth
Kofi Kingston vs Wade Barrett
John Cena vs Dolph Ziggler - Ladder Match
Мислам дека болдираниве ќе победат.