WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе осваја ли Халеп? :LOL: Шо мерак ќе ми биде да изненади Шарапова али тешка конкуренција е. Се се само некоја од тие црнилата лани на УС опенот да не освои пак.

Мех, Маша ми е мини фаворит во тој дуел. :D Мада и јас го гледам освојувачот во една од нив две.
Гарбинатор :D
Страшно ја издоминира.
Каков лик е, ко Стен шо праеше 3 сезони по ред. Просечни резултати цела сезона, пикира еден слем игра ко луд и освојува. Не дека освоена и е тука на Гарбин титулава, ама прв фаворит ми е.

Kakva razlika vo igrata na Garbine od vchera i denes AU..

Еве ја и Халеп со Гренд Слем, конечно да освои титула и да го тргне епитетот на најголема лузерка во ВТА. Еден куп финалиња има изгубено.

Фала курцу.

Која мизерија сме, едвај чекаме некој нешто да освои во светов или да се докаже во било која сфера, ОДМА го превртуваме гугл од срчање мајки, вујни, тетки, стрини, чичковци, баџанаци да не е некако поврзан со нас (y)

Која мизерија сме, едвај чекаме некој нешто да освои во светов или да се докаже во било која сфера, ОДМА го превртуваме гугл од срчање мајки, вујни, тетки, стрини, чичковци, баџанаци да не е некако поврзан со нас (y)
А Трамп од каде беше?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom