- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.538
- Поени од реакции
- 119.505
А Серена со Радванска, кхмммм. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да изгуби од Јанковиќ? Плус гемови, не може да изгуби од Јанковиќ.Контра Вика во следното коло е must bet.
Азаренка смешна, Ерани уште посмешна, 3 пати сервираше за првиот сет, и го изгуби во тај брејкот...
Да изгуби од Јанковиќ? Плус гемови, не може да изгуби од Јанковиќ.
Не ни очекував лесно да добие, а не глеав колку била очајна. Границата од 18 беше смешна, таков зицер одамна немало за плус. Само шо Радванска потфрли денес, барем за мене.
И Серена со Радванска ми оди на барем еден тесен сет(7-5,7-6).
За да се случи ова треба Серена сабајле да се затруе со некаква храна, а Радванска да го одигра најдобриот меч во животот. Повеќе од 6 гема Радванска не гледа во утрешниот меч.
Абе добро одигра Синсинати или Монтреал беше Радванска, ама денес од Квитова изгуби што има повеќе од 40 утакмици у 3 сета годинава(нели се измори веќе еднаш), па може и твоето да е исправно. Ако е границата 18, плус е.
Таа е дојдена на турниров само да се чекира од 493283492 местаАзаренка смешна, Ерани уште посмешна, 3 пати сервираше за првиот сет, и го изгуби во тај брејкот...
Да изгуби од Јанковиќ? Плус гемови, не може да изгуби од Јанковиќ.
Не ни очекував лесно да добие, а не глеав колку била очајна. Границата од 18 беше смешна, таков зицер одамна немало за плус. Само шо Радванска потфрли денес, барем за мене.
И Серена со Радванска ми оди на барем еден тесен сет(7-5,7-6).
Азаренка смешна, Ерани уште посмешна, 3 пати сервираше за првиот сет, и го изгуби во тај брејкот...
Абе добро одигра Синсинати или Монтреал беше Радванска, ама денес од Квитова изгуби што има повеќе од 40 утакмици у 3 сета годинава(нели се измори веќе еднаш), па може и твоето да е исправно. Ако е границата 18, плус е.
Со Скијавоне имаше сет 7-5 пред месец дена. Можда не и се играше тогаш шо знам. И Монтреал или Синсинати со Бушар или не знам кој изгуби сет. Ќе чекам лош ден на Серена.Ги гледав и двете денес, но не целосно. Серена изигра стварно добро и можам да кажам дека е во форма и дека ќе ги изгази сите. Радванска бљантаво изигра, барем колку што можев да видам во вториот сет. Нема Ага против игра за офанзивните тенисерки ко Серена, а ако играш спортска има едно просто правило кога е во прашање женскиот тенис: Никогаш не играј против Серена!![]()
Можда си у право за Јанкович, ќе видиме.Но ова кладењето плус-минус на гемови ми наликува на гледање на гравчиња.
Гледаше некој Азаренка - Јанковиќ, премногу лесно го добила дуелот србинката, или не беше баш така како што кажува резултатот?
Сепак неочекувано за мене..
Другите два дуела резултатите според предвиденото, Серена и нема некоја конкуренција на турнирот, а и низ сезоната, така да, големо изненадување ќе биде ако не го освои завршниот турнир.
Ли На очекувано лесно ја доби Сара Ерани.