- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.085
- Поени од реакции
- 16.685
Сабине е до ѓупкава?
Квитова.
@Stefan-kobe што знам колку е повредена Шарапова, па за тоа го стаив зборот во наводници, некако сомнително ми е сето тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сабине е до ѓупкава?
КвитоваСабине е до ѓупкава?
Не се извлечени групите уште?
Кога веќе дискутирате убавина на тенисеркиве, вчера во боксот на Халеп седеше ПРЕКРАСНА плавуша, и не успеав да дознаам која е, нема Хелеп свој твитер или инстаграм...
Да да, слушав на Спорт Клуб, дека откако ги намалила градите, од 400 и кусур место, забележителен напредок во кариерата имала секоја година..
Убави парички направив на неа, само ме нервира што и кога губи и кога победува, се нервира, вика, урла.
И да, не користи брејк шанси, слаб процент на реализација има.
Ако влезе во топ 10 ќе се среди тоа, само да не падне следната сезона и да упропасти се што направи оваа година. Ако продолжи со ваквите игри не и бега топ 10, е тука веќе кога ќе дојде другоќе е, полесни ждребови, поголема самодоверба и слично...
Мене ми е ептен криво за Лисицки што никако не може да проработи, а каков напаѓачки потенцијал има девојкава... Ако гледаме реално сега требаше да се прошета до титулата во Луксембург, а она изгуби од Возниацки, после Радванска и Ерани, најдосадната тенисерка на светот. Да не се разбереме погрешно, не ја хејтам Возниацки, али ваков епитет и дадов поради нејзиниот начин на игра, иако во последно време игра поофанзивно од порано.
Не знам колку го гледаше турнирот, но Возниацки играше одлично. Таа е генерално многу покомплетна тенисерка од Сабине, чија игра премногу зависи од сервисот.
Јас очекувам Возниацки да биде подобра следната година, бидејќи се гледа дека многу работи на промени во својата игра.
Го гледав скоро цел турнир сем финалето, затоа што знаев како ќе заврши. Одлична е Каролине во последно време, ама според мене Сабине има каде каде поголем потенцијал од неа. Страшни офанзивни предиспозиции, ама премногу е лабилна за да го одржи тоа на подолги патеки. Кај Возниацки грешка е што не мења тренер, тој татко и ја упропасти цела кариера, нешто слично како татко му на Томиќ.
Татко му на Томич е психо. Татко и на Каролине е сосем ОК, но очигледно е дека со него како тренер Возниацки го достигна лимитот, и навистина и треба промена. Мора да го подобри сервисот, волеите, и пред се смечот, кој и е комичен. Драјв волеј од друга страна игра одлично. И мора да научи бргу да ги завршува поените во кои е во очигледна предност, наместо да ги враќа противничките во игра.
Еве да ја видите Халеп пред операцијата за намалување на градите. Како што е ниско, само цицки беше целото...
http://www.seyvet.com/foto/28655/