WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Венус Вилијамс денеска го отсервира најбрзиот сервис во женска конкуренција. Пред овој рекорд, исто самата таа беше носител на рекордот кој изнесуваше 207.6 км/ч.
Новиот изнесува 209 км/ч.
Зад неа се сестра и Серена, и германката Јулија Гергес.

Азаренка ми делува како на фифа/пес кога играш сезона и играч на крај на сезона црвена му е енергијата 2-3 недели по ред од замор. Од кој изгуби последните 2 турнира само .

Ерани ти е пример како тенисерка без никаков талент ниту сила прави големи успеси.

Квитова од фантастична игра паѓа на бедна игра.:facepalm:

Каква брука е Ерани за женскиот тенис, а Петра па уште поголема од неа... :facepalm::facepalm:

65 винери вака кога ќе видиш ќе си речиш :cuc::cuc::cuc:
Арно ама 61та неизнудена грешка се за :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Колку само нестабилна е Квитова

Кој сака да се згази од смеење нека пушти Еуроспорт 2 и нека ја гледа Никулеску. Не игра форхенд туку форхенд слајс. :pos: Одамна ја немав гледано, али уште од првиот поен почнав да се газам од смеење. Јебеш тенис кога Никулеску игра форхенд слајс. :D

Ова австријката против Кербер шо игра има топ во раката :cuc:

Колку уживам да ги гледам децава :pos:

Voegele S. (Sui)-Stephens S. (Usa)

Voegele си има освоено само 2 свои сервиса а Stephens ниеден а втор сет се игра (y)
Од овие ако очекуваме да бидат врвни тенисерки тешко на нас :facepalm:
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 17:31 ---

Мартина Хингинс го претепала и ограбила сопругот

:tapp: Oваа уште кога играше се гледаше дека е нервна . Со помош на мајка и :pos:

Се нашмркала повеќе од потребното.Не за џабе падна на допинг тестот и така ја заврши кариерата.

Иначе, од вторник започнува завршниот турнир во Истанбул, каде ќе се најдат најдобрите осум тенисерки за оваа година, со нагласок дека Шарапова поради „повреда“ нема да настапува на овој турнир, нејзиното место ќе го завземе србинката Јелена Јанковиќ.
Преносите се на СК.

Зашто ти е ставено повреда во наводници? Шарапова има повреда на рамото, затоа и го откажа учеството.

Азаренка ко за на погреб е облечена. :facepalm: Серена ми се допаѓа како е облечена, Ли исто, Јанковиќ што и да облече грда ќе биде, Кербер има поголеми рамења од Фелпс, Ерани е пацов, Радванска и Квитова ми се океј.
1381385_536032476474217_1006393137_n.jpg

Like it or not, црнава ги гази во мода сите, не само на сликава туку општо, стално е таман средена.

Азаренка ко за на погреб е облечена. :facepalm: Серена ми се допаѓа како е облечена, Ли исто, Јанковиќ што и да облече грда ќе биде, Кербер има поголеми рамења од Фелпс, Ерани е пацов, Радванска и Квитова ми се океј.
1381385_536032476474217_1006393137_n.jpg
Кај Квитова шминката и гардеробата чудо имаат направено. Плус Степанек со својата магија. :D

На Ерани ни Бог не може да и помогне, исто и на Кербер. Серена сум ја видел со овој фустан, изгледа секси. Ли исто делува многу подобро од обично, а Радванска има убаво тело, само фацата не е за машала.

Јанкович е како кросовер на грд Јапонец со Србинка, ама барем е забавна за слушање кога игра, многу тресе зелени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom