WoW општи муабети

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
ednska uklucuvam se na Kazz's funserver bev human warlocki koa gleam pocnuvam so 5000 hp. i odam pravo vo duskwood i tepam lvl 31 mob.
go utepav i od lvl 1 otidov na lvl 61 lololol.

posle odam vo burnign stepps i gledam edno 5-6 dusi tepat eden costum boss. i pred da go utepat bosso na mene mi vikat: "you kill it"
jas vikam " ok "

go skinav i od lvl 61 ripnav na lvl 246

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
da be i ima kupvas si bez pari edni i prodavat se za 1000 gold

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Ajjajja ne go igraj toa premnogu e glupo
Toa ti e Divi serveri so ne ke sretnes tamu :):):):)

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
serverot na Brat ne cini ama ic :) 1000 gold :) 4000 energija :) 240 lvl begaj tamu :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Јас ја немам играно али у брзо време ке ја пробам .. а колку што слушам добра била

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
абе тај мојо сервер одамна беше. јас од тогај па навам усте 100 сменив. тај сервер ми здосади за 1 ден.

Член од
20 јануари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
11
Abe decki sranje e toa :) samo original :) nisto drug znam deka e skapo ama ako si go delite :) akauntot na 3ca odnosni 3 karakteri nema da vi e problem da go plakate mesecno :). Toa wowstatus.net za nist ne gi biva serverite ne cini originalot e nezamenliv i ne si go trosete vremeto na piratski serveri.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Cvetko напиша:
Abe decki sranje e toa :) samo original :) nisto drug znam deka e skapo ama ako si go delite :) akauntot na 3ca odnosni 3 karakteri nema da vi e problem da go plakate mesecno :). Toa wowstatus.net za nist ne gi biva serverite ne cini originalot e nezamenliv i ne si go trosete vremeto na piratski serveri.
Abe znam toa ama ne se davaat tolku pari za igra

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
леле абе не ја играјте играта е чиста зараза слушајте ме ке се каете многу. има луге овде од едно интернеткафе седат 3 дена нонстоп , спијат на стол да не им го зафати некој компјутерот. инаку има донесено 6 оригинали донесено и се 24/7 зафатени , а играта не е до толку интересна според мене . па што само се тепаш со животни и играта нема никаква компетиција , за разлика од Warcraft lll TFT која има едно 30-40 спонзорирани лиги за натпреварување , голем број професионалци , кланови како Schroett Kommando , Four Kings Intel , Meet your makers , Fnatic team итн. Warcraft lll TFT >>> World of warcraft :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Abe duffy ne gi lazi lugjeto
Na wowhazard ni gi delitnaa site acounti za djabe mesec rabota

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
СтрумичанецО напиша:
леле абе не ја играјте играта е чиста зараза слушајте ме ке се каете многу. има луге овде од едно интернеткафе седат 3 дена нонстоп , спијат на стол да не им го зафати некој компјутерот. инаку има донесено 6 оригинали донесено и се 24/7 зафатени , а играта не е до толку интересна според мене . па што само се тепаш со животни и играта нема никаква компетиција , за разлика од Warcraft lll TFT која има едно 30-40 спонзорирани лиги за натпреварување , голем број професионалци , кланови како Schroett Kommando , Four Kings Intel , Meet your makers , Fnatic team итн. Warcraft lll TFT >>> World of warcraft :)
Кога ке станеш LVL 60 ќе видиш дали ти е интересно или не.Од левел 51-60 имас PvP Alterac Valley, што е слично на Дота само 40 против 40 души и RPG Mode.Hehe

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
inace ako nekoj saka da igra neso ko WOW so slicna grafika zemeteja Morowind mnogu e dobra malce game plejot e los ama ke se naviknite inace kvestovite se teski a igricata e izlezena 96/97 ama grafikata e super bara jak kompjuter probajteja

Kajgana Shop

На врв Bottom