WoW општи муабети

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
Еве ви пиратски сервер за battle.net најдобриот досега .... http://www.eurobattle.net/english/ симнете си го од тука малото програмче...инсталирајтего и летајте на баттле нет...

мала грешка ... серверот е за Warcraft

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Фала ама ова не за Wow. Ова е за Warcraft 3 !!??

Член од
20 јануари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
11
BliND напиша:
Абе играта е лудница а за идејава да делам со другари ке те частам. Досега не ми текнало такво нешо и ова ти е генијално .
Само може едно прашање? Ти од каде направи акаунт?
Епа да ти кажам до сеа немам купено од Мк ни игра ни Game Card малку е тешко да најдиш и да ти кажам незнам кај можиш да ја набавиш во МК, мене ми ја купија во Германија и таму набавувам Game Card. И ти препорачувам европска верзија, бидејќи постојат Америчка и Европска верзија ама подобро е да ја играш европската.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Во Ентернет има Акаунти Европски на Скалкрашер серверот а цената е 3000 ден. Со акаунтот ја добиваш и играта и серверот ама доколку ја направам на интернет незнам како ќе ја плаќам

Член од
20 јануари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
11
BliND напиша:
Во Ентернет има Акаунти Европски на Скалкрашер серверот а цената е 3000 ден. Со акаунтот ја добиваш и играта и серверот ама доколку ја направам на интернет незнам како ќе ја плаќам
Вака бе дечко ако купиш акаунт можиш на кој сервер сакаш да играш и тоа имаш право на 10 карактери. Skullcrasher има доста Македонци добро е таму да почниш. Првиот месец ти е гратис кога ке го активираш акаунтот после или со кредитна картичка или со Game Card, можи во Ентернет продаваат Game Card , некогаш имало и во Југотон и во Сет Нет незнам пробај види прашај. А понатака кога ке ти помине гратис периодот акаунтот или карактерот не се бриши тој си стои додека не ставиш Game Card затоа не е страшно толку. Страшно е тоа што ке се заразиш многу :) и ке те нервира ако не ти е активен акаунтот :). Како што чекам јас сеа до понеделник да ми стигни Game Card.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Cvetko напиша:
Вака бе дечко ако купиш акаунт можиш на кој сервер сакаш да играш и тоа имаш право на 10 карактери. Skullcrasher има доста Македонци добро е таму да почниш. Првиот месец ти е гратис кога ке го активираш акаунтот после или со кредитна картичка или со Game Card, можи во Ентернет продаваат Game Card , некогаш имало и во Југотон и во Сет Нет незнам пробај види прашај. А понатака кога ке ти помине гратис периодот акаунтот или карактерот не се бриши тој си стои додека не ставиш Game Card затоа не е страшно толку. Страшно е тоа што ке се заразиш многу :) и ке те нервира ако не ти е активен акаунтот :). Како што чекам јас сеа до понеделник да ми стигни Game Card.
Гејм кард за европски сервери има во трговски центар Бисер на втори кат, не ми текнува како се викаше продавничката.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Фала на одговорот сеа ке видам во Бисер на втори која продавничка е тоа

Член од
20 јануари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
11
Правилна цена е 1700 денари, ама највероватно таму ги продааваат по 2000 ден. Ако ја најдеш продавницата пиши овде по која цена се.

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
imam igrano na skoro site privatni serveri i nieden ne e kako so treba. igras igras i odednska "You were disconected." i plus 30% od spells ne rabotat
samo orginalot za vistinsko dozivuvanje na igrava ama i pari treba

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
samo gledam filmcinja od igrata i raduvam i se :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
ej luge aj dajte mi kai likovi ste gi igrale kazete mi sho nikovi imate i kazete mi do koj lvl ste stignale !!!!!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Играм/Играв исклучително со Најт Елфови или сега ко ќе се појават Блад Елфовите. Некако најќејф ми се...плус и ме мрзи да почнувам со други раси...играв прист, друид, и паладин еднаш пробав ама ја остаив...мах лвл 21 шо стигнав...со друид. ти? да погодам...таурен? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom