ajde kazi mi koj e toj server za da igrame zaedno ehehCopyOfDeath напиша:Јас ја играм но не на интернет Си симнав сервер си играм во нет кафето серверот е 98,4% како оргиналот инаку и јас сум андед мејџ и сум 20 левел![]()
abe jas sum strastna igracka na warcraft...e sega ova e neshto poveke...probav u internet cafe onaka od radoznalost...mi se dopadna...20 - 30 evra vredi...ama posle ima film trebalo da plakash mesecno neshto...za da igrash...kolku? tocno mi kazete...kojoti напиша:единствено ако имаш брз интернет
или ако си страствен играч
инаку не се исплати да дадес 20-30 евра за неа
а играта е стварно cool
Бо Ентернет 3000 се плаќа за акаунтот и 1000 денари за секој изминат месец.Гижо напиша:знам дека у едно интернет кафе плаќаат 1500 денари месечно
Warrior напиша:Бо Ентернет 3000 се плаќа за акаунтот и 1000 денари за секој изминат месец.
Иначе тоа е Емулатор сервер:pishtoldzBivas напиша:ajde kazi mi koj e toj server za da igrame zaedno eheh
ne ozbilen sum ajde kazi g serverot
небива бесплатно на интернет мора да плакашFir_Maked напиша:Abe so e rabotava ne se razbiram moze da se igra bez pari na internet ili ne moze?
Pa mene mi kazuvaa deka imalo piratski serveri za igranje mozelo da se igra?CopyOfDeath напиша:небива бесплатно на интернет мора да плакаш