Work and travel USA

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Како да си ги извадам парите од картичка на US банка?

Ima li nekoj iskustvo so Intrax agencijata?? Fala

Исто и мене ме интересира. Овој месец првпат чув за таква агенција.
П.С. Погоре во постовите нз кој прашуваше за Аљаска, но 2 пријатели беа, едниот се има порано вратено од таму, а вротиот идеше на друго место (потроши мн долари притоа) паднале на психа пошо само се ринта, ладно е и нема што да се праи за забава.

Знае ли некој каде можам да земам студентски кредит до 120.000 денари со цел да ја уплатам програмава ? Јас прашував во ФУЛМ во Аеродром ама ме интересираат и други места.

Ima vo tutunska banka.....Studentski kredit za Work And Travel programata i imas limiit do 150 000 denari i vrakanje bez kamata so grejs period od 4 ili 5 meseci...otvori ja stranata na tutunska i na prebaruvaj pisi work and travel i ke ti dade

Источен брег или по централно е подобро за заработувачка?
Каде бе централно? Колорадо, Канзас, Ајова? Што ќе правиш таму по планините? Ќе бркаш индијанци :). Америка е другарче во триаголникот Чикаго-Бостон-Њу Јорк. Останатото е празен географски простор (освен Калифорнија).
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 02:52 ---
Како да си ги извадам парите од картичка на US банка?
Не се мачи ако не знаеш да се снајдеш на банкомат, влези си во банката и ќе си завршиш работа.

Каде бе централно? Колорадо, Канзас, Ајова? Што ќе правиш таму по планините? Ќе бркаш индијанци :). Америка е другарче во триаголникот Чикаго-Бостон-Њу Јорк. Останатото е празен географски простор (освен Калифорнија).
--- надополнето: Oct 10, 2012 12:52 AM ---

Не се мачи ако не знаеш да се снајдеш на банкомат, влези си во банката и ќе си завршиш работа.

Работата е што јас сум во МК. На кој банкомат да одам? :D

Da da tie se...i kazete koj ke odi preku Narom zaedno da se dogovorime oti jas nemam drustvo :P:P

Gledav na Viking nekoj ponudi ma da mislam se za letovo sto pomina i mi se dopadna edna ponuda, eve razgledajte da mi kazete sovet poso prv pat idam! http://www.vikingtravel.mk/?page=job-top-offer&state=MASSACHUSETTS&id=318
E sea angliskiot ne mi e na ekstra nivo,ama sepak moze da se kaze na zadovolitelno,ne samo da kazam koj sum sto sum od kaj sum tuku i neso poveke od toa, mozam i da razberam i da procitam! Pa spored angliskiot sto predlagate!

Gledav na Viking nekoj ponudi ma da mislam se za letovo sto pomina i mi se dopadna edna ponuda, eve razgledajte da mi kazete sovet poso prv pat idam! http://www.vikingtravel.mk/?page=job-top-offer&state=MASSACHUSETTS&id=318
E sea angliskiot ne mi e na ekstra nivo,ama sepak moze da se kaze na zadovolitelno,ne samo da kazam koj sum sto sum od kaj sum tuku i neso poveke od toa, mozam i da razberam i da procitam! Pa spored angliskiot sto predlagate!
Со која агенција одиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom