Work and travel USA

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Како да си ги извадам парите од картичка на US банка?

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Ima li nekoj iskustvo so Intrax agencijata?? Fala
Исто и мене ме интересира. Овој месец првпат чув за таква агенција.
П.С. Погоре во постовите нз кој прашуваше за Аљаска, но 2 пријатели беа, едниот се има порано вратено од таму, а вротиот идеше на друго место (потроши мн долари притоа) паднале на психа пошо само се ринта, ладно е и нема што да се праи за забава.

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Знае ли некој каде можам да земам студентски кредит до 120.000 денари со цел да ја уплатам програмава ? Јас прашував во ФУЛМ во Аеродром ама ме интересираат и други места.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
14
Поени од реакции
5
Ima vo tutunska banka.....Studentski kredit za Work And Travel programata i imas limiit do 150 000 denari i vrakanje bez kamata so grejs period od 4 ili 5 meseci...otvori ja stranata na tutunska i na prebaruvaj pisi work and travel i ke ti dade

C

cige

Гостин
Источен брег или по централно е подобро за заработувачка?
Каде бе централно? Колорадо, Канзас, Ајова? Што ќе правиш таму по планините? Ќе бркаш индијанци :). Америка е другарче во триаголникот Чикаго-Бостон-Њу Јорк. Останатото е празен географски простор (освен Калифорнија).
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 02:52 ---
Како да си ги извадам парите од картичка на US банка?
Не се мачи ако не знаеш да се снајдеш на банкомат, влези си во банката и ќе си завршиш работа.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Каде бе централно? Колорадо, Канзас, Ајова? Што ќе правиш таму по планините? Ќе бркаш индијанци :). Америка е другарче во триаголникот Чикаго-Бостон-Њу Јорк. Останатото е празен географски простор (освен Калифорнија).
--- надополнето: Oct 10, 2012 12:52 AM ---

Не се мачи ако не знаеш да се снајдеш на банкомат, влези си во банката и ќе си завршиш работа.
Работата е што јас сум во МК. На кој банкомат да одам? :D

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Член од
5 октомври 2012
Мислења
14
Поени од реакции
5
Da da tie se...i kazete koj ke odi preku Narom zaedno da se dogovorime oti jas nemam drustvo :P:P

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Gledav na Viking nekoj ponudi ma da mislam se za letovo sto pomina i mi se dopadna edna ponuda, eve razgledajte da mi kazete sovet poso prv pat idam! http://www.vikingtravel.mk/?page=job-top-offer&state=MASSACHUSETTS&id=318
E sea angliskiot ne mi e na ekstra nivo,ama sepak moze da se kaze na zadovolitelno,ne samo da kazam koj sum sto sum od kaj sum tuku i neso poveke od toa, mozam i da razberam i da procitam! Pa spored angliskiot sto predlagate!

Член од
24 јуни 2011
Мислења
522
Поени од реакции
462
Gledav na Viking nekoj ponudi ma da mislam se za letovo sto pomina i mi se dopadna edna ponuda, eve razgledajte da mi kazete sovet poso prv pat idam! http://www.vikingtravel.mk/?page=job-top-offer&state=MASSACHUSETTS&id=318
E sea angliskiot ne mi e na ekstra nivo,ama sepak moze da se kaze na zadovolitelno,ne samo da kazam koj sum sto sum od kaj sum tuku i neso poveke od toa, mozam i da razberam i da procitam! Pa spored angliskiot sto predlagate!
Со која агенција одиш?

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Neam seuste uplateno nigde samo razgleduvam, ova gore sto go pisav e od viking!

Kajgana Shop

На врв Bottom