T
Tetro
Гостин
Шта је ово јеботе![]()
Нафтена платформа. Не би сакал да знаеш повеќе :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шта је ово јеботе![]()
за УСА, незнам .. за Канада кој сака,нека ме ПМ
имам читано на тоа снапслоушнс.. се повеке се фамилијарно преселуваат.. или некој ако има некои свои.. плус тоа бидува со завршување на факс... така на сред студии :/ а и треба тимски, сам тешко.. туку добро е сепак за некои што имаат можности..сум го постирала 3 пати,отиде форумот вчера за малце .. !!
нема везе,
back to the deal
за канада има многу начини како да емигрираш ..
www.cic.gc.ca - читај страна,и види за која виза те интересира ..
има и доста интересни Македонски форуми,
forums.snapsolutions.ca
знам и човек ( кој лично ми помогна мене ) да влезам у Канада .. кој сака е-маил, ПМ ..
ПС; човекот не е агент па да ве оддере скроз на скроз,па да не видите ни Канада,ни пари ..едноставно,ќе ве насочи кон процедурите .. за советите, нема да ви побара ни денар![]()
имам другарче од родното место,што е у Англија ..
веќе 6 месеци како е таму,нема човекот за карта да си дојде ..
а за канада,немора тимскиима и доста шо не се фамилијарно иселени
![]()
не е иста среќата на секој![]()
Ај нешто јас да прашам....
Да речеме си се пријавил тука...и случајно најдеш работа...значи некој што ќе ти го испрати Ds 2019 формуларот ....
И слетуваш во NY на аеродром...и решиш дека не сакаш да одиш во селото со 350 жители..туку сакаш да си ја пробаш среќата во Њујорк
Можат ли да ти ја откажат визата?
Со оглед на тоа дека си Self Arr.?
Ај нешто јас да прашам....
Да речеме си се пријавил тука...и случајно најдеш работа...значи некој што ќе ти го испрати Ds 2019 формуларот ....
И слетуваш во NY на аеродром...и решиш дека не сакаш да одиш во селото со 350 жители..туку сакаш да си ја пробаш среќата во Њујорк
Можат ли да ти ја откажат визата?
Со оглед на тоа дека си Self Arr.?