T
Tetro
Гостин
Нафтена платформа. Не би сакал да знаеш повеќе :nenene:Шта је ово јеботе
Нафтена платформа. Не би сакал да знаеш повеќе :nenene:Шта је ово јеботе
што има за канада? ајде пиши на форумов нема фрки може да се прошири темава...за УСА, незнам .. за Канада кој сака,нека ме ПМ
имам читано на тоа снапслоушнс.. се повеке се фамилијарно преселуваат.. или некој ако има некои свои.. плус тоа бидува со завршување на факс... така на сред студии :/ а и треба тимски, сам тешко.. туку добро е сепак за некои што имаат можности.. нека се шири темава..сум го постирала 3 пати,отиде форумот вчера за малце .. !!
нема везе,
back to the deal
за канада има многу начини како да емигрираш ..
www.cic.gc.ca - читај страна,и види за која виза те интересира ..
има и доста интересни Македонски форуми,
forums.snapsolutions.ca
знам и човек ( кој лично ми помогна мене ) да влезам у Канада .. кој сака е-маил, ПМ ..
ПС; човекот не е агент па да ве оддере скроз на скроз,па да не видите ни Канада,ни пари ..едноставно,ќе ве насочи кон процедурите .. за советите, нема да ви побара ни денар
имам другарче од родното место,што е у Англија ..
веќе 6 месеци како е таму,нема човекот за карта да си дојде ..
а за канада,немора тимски има и доста шо не се фамилијарно иселени
богами не е...не е иста среќата на секој
Ако имаш социјален број и работодавачот се согласи да го прекине договорот тогаш можеш да си бараш нова работа. Ј-1 визата важи за сите работни места.Ај нешто јас да прашам....
Да речеме си се пријавил тука...и случајно најдеш работа...значи некој што ќе ти го испрати Ds 2019 формуларот ....
И слетуваш во NY на аеродром...и решиш дека не сакаш да одиш во селото со 350 жители..туку сакаш да си ја пробаш среќата во Њујорк
Можат ли да ти ја откажат визата?
Со оглед на тоа дека си Self Arr.?
ахахахах нема врска тоа не се плачи ич, така зборат само од агенција за да не им мигрираш од работата они што ти ја нашле дека ако тоа се случува често нашата агенција тука нема да може толку работни договори да наоѓа за наредно лето, вака лажат во коузон мислам, и тој пацерот злате во зип.Ај нешто јас да прашам....
Да речеме си се пријавил тука...и случајно најдеш работа...значи некој што ќе ти го испрати Ds 2019 формуларот ....
И слетуваш во NY на аеродром...и решиш дека не сакаш да одиш во селото со 350 жители..туку сакаш да си ја пробаш среќата во Њујорк
Можат ли да ти ја откажат визата?
Со оглед на тоа дека си Self Arr.?