Work and travel USA

Член од
31 јануари 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Estes park Colorado aplicirav preku VIking ako ima nekoj iskustvo od tamu ili ako nekoj apliciral za tamu neka spodeli :P :P

Член од
20 март 2008
Мислења
107
Поени од реакции
12
Zavisi od rabotodavecot. Na nekoj odma im kazvet a na nekoj ne, za nekoj rabotodavecot se odlucvit posle samoto intervju a za nekoj se ceka i do nedela dena cak i poce mojt da faitit!
Da dopolnam, moze na intervjuto da ti kazet deka si priman, ama pokasno da go skucis dogovorot za rabota. Kaj nekoj, povtorno zavisit od rabotodavecot, odma posle intervjuto znajs dal si priman ili ne i odma sklucvis raboten dogovor. To obicno e ko ke imas intervju direktno so rabotodavecot, vo smisla ne preku skype.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Има ли бре некој што ќе оди на интервјуто за Хард Рок ? :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Не се прај мутле, бакшиш има кај тие директно шо работат со пари.
нема врска... имав другари што работеа во home depot и на некои луѓе им носеа до кола работи и зимаа одличен бакшиш...така да и мразот ако го носиш некои даваат бакшиш...

C

cige

Гостин
нема врска... имав другари што работеа во home depot и на некои луѓе им носеа до кола работи и зимаа одличен бакшиш...така да и мразот ако го носиш некои даваат бакшиш...
Познаваш некој до сега што работел АјсДеливери?

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Познаваш некој до сега што работел АјсДеливери?
да знам еден што отиде лани...и не се врати, него му беше 12$ so overtime 18$, правел околку 75-8 саати неделно, и лани се врати на истата работа и останал ко што разбав, детаљи незнам дека онака муабет сврзавме у спут...

C

cige

Гостин
да знам еден што отиде лани...и не се врати, него му беше 12$ so overtime 18$, правел околку 75-8 саати неделно, и лани се врати на истата работа и останал ко што разбав, детаљи незнам дека онака муабет сврзавме у спут...
ОК, значи не ме излажале во Коузон дека неделно има околу 70 саати работа.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Инаку, за тие што имаат аплицирано преку ЗИП, а и за тие што немаат а планираат да аплицираат за Хард Рок....

Начиниот на избор бил следен:
Ти си пишуваш три градови каде што би сакал/а да работиш, па на саемот работодавците ќе ти кажеле дали има место каде што сакаш ти или нема.

Според мене, права глупост е ова:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom