- Член од
- 11 мај 2010
- Мислења
- 2.952
- Поени од реакции
- 718
коузон не беа исклучиво само за на брод работа? или и онака општо за америка претставници се?Преку Коузон?
коузон не беа исклучиво само за на брод работа? или и онака општо за америка претставници се?Преку Коузон?
Ајде пишувај искуства од другар ти!Не е преку коузон, преку еден другар што е бил минатата година и ќе одам на селф преку викинг
Тој заработил околу 12 000 $ , но буквално се посерувал од работа и вика дека не е толку лесна работата како што викаат сите. Првите 2 недели си на обука и те плаќат по 7,25 а после по 8 со прекувремено по 12 и тоа е тоаАјде пишувај искуства од другар ти!
Oд Ѓорче да не е другар ти?Тој заработил околу 12 000 $ , но буквално се посерувал од работа и вика дека не е толку лесна работата како што викаат сите. Првите 2 недели си на обука и те плаќат по 7,25 а после по 8 со прекувремено по 12 и тоа е тоа
не од Радовиш еOд Ѓорче да не е другар ти?
Ај да удриме математика. Да работел 12 недели, значи неделно по 1.000 долари. Максимум да работиш 6 дена по 12 саати тоа е 72. Првите 40 по 8 долари е 320, вторите 32 по 12 тоа е 384. Кога ќе ги собериме 320 и 384 тоа е 704, ами кај се уште 300 долари?Тој заработил околу 12 000 $ , но буквално се посерувал од работа и вика дека не е толку лесна работата како што викаат сите. Првите 2 недели си на обука и те плаќат по 7,25 а после по 8 со прекувремено по 12 и тоа е тоа
Знам само дека AmeriQuest се отворени оваа година (бев таму, прашав), што значи искуства нема да добиеш од никој, ама па затоа се и најефтини, мора да имаат некој потик да се пријавиш кај нив. Ај ќе видиме во октомври оваа година што ќе кажат луѓето за нив.Дечки слушнал некој за AmeriQuest воопшто?
и мене ми го кажаа истото и не ми се верува се да е така..
и уште нешто.. дали некој има искуство или другари што оделе на Аљаска (ако има може и ПП да го опитам) ?
и мене ме интересира....Ај да удриме математика. Да работел 12 недели, значи неделно по 1.000 долари. Максимум да работиш 6 дена по 12 саати тоа е 72. Првите 40 по 8 долари е 320, вторите 32 по 12 тоа е 384. Кога ќе ги собериме 320 и 384 тоа е 704, ами кај се уште 300 долари?
Zavisi od rabotodavecot. Na nekoj odma im kazvet a na nekoj ne, za nekoj rabotodavecot se odlucvit posle samoto intervju a za nekoj se ceka i do nedela dena cak i poce mojt da faitit!А како е на интервјуто за работа, дали одма ти кажуваат дали си примен и дали одбиваат многу?
Општо за хард рок во голем град: имаш малце работни саати и сместувањето е доста скапо (ама имаш и бакшиши), втора работа да најдеш во толку голем град е прилично тешко, пошо рачунај, сите бараат, а посебно лето. Информацииве ми се од некој што веќе бил (хард рок балтимор).Некој искуство за во Хард рок во Калифорнија ?
бакшиш бе брат бакшиш, тоа се најубавите пари во уса!Ај да удриме математика. Да работел 12 недели, значи неделно по 1.000 долари. Максимум да работиш 6 дена по 12 саати тоа е 72. Првите 40 по 8 долари е 320, вторите 32 по 12 тоа е 384. Кога ќе ги собериме 320 и 384 тоа е 704, ами кај се уште 300 долари?