thisisnoizy
Good things take time
Втора година сум, имам 10 положени предмети од 15 , на ФИНКИ сум, имам ли можност да добијам виза?
Da, lichno jas pominav vaka slichno..pred 3-4 godini, neznam kollku se smenile rabotite u ambasada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Втора година сум, имам 10 положени предмети од 15 , на ФИНКИ сум, имам ли можност да добијам виза?
Naj learn softver e turbotax, ako samo imash w2 I i ednostavni taksi ( samo prihod rabota) mislam mozhesh da podnesesh bezplatno.Дали некој до сега пробал сам да ги врати таксите дирекно од IRS или некој сајт кој поередува со IRS?
Не, не се сеќирај. Јас бев исто како тебе 3 пати по ред нп сеа завршив, ако си добра со факс и со англиски нп, размани ти на форумов јас вака онака 90 посто лажат. Поздрав голем[DOUBLEPOST=1480791639][/DOUBLEPOST]Дечки кажете ми дали сметате дека доколку имате еден починат родител има шанси да го земат како причина за не добивање виза? Дали некој имал до сега такво искуство?
Некој да има работено Front Desk на Block Island?
вреди тоа е келнер, а во зависност од гостите од келнер се заработува доброКако Dining room attendant паметно ли е да се прифати понуда во која има 4.25/h+tips?