Work and travel USA

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој до сега пробал сам да ги врати таксите дирекно од IRS или некој сајт кој поередува со IRS?

Дали има некоја агенција која СЕУШТЕ има понуди за Енкориџ или за Санта Барбара?

Дали некој до сега пробал сам да ги врати таксите дирекно од IRS или некој сајт кој поередува со IRS?
Naj learn softver e turbotax, ako samo imash w2 I i ednostavni taksi ( samo prihod rabota) mislam mozhesh da podnesesh bezplatno.

Да, мора да си редовен студент..
Јас да прашам, да не знае некој кога се последните рокови за аплицирање за W&T?

[DOUBLEPOST=1480791639][/DOUBLEPOST]Дечки кажете ми дали сметате дека доколку имате еден починат родител има шанси да го земат како причина за не добивање виза? Дали некој имал до сега такво искуство?
Не, не се сеќирај. Јас бев исто како тебе 3 пати по ред нп сеа завршив, ако си добра со факс и со англиски нп, размани ти на форумов јас вака онака 90 посто лажат. Поздрав голем

Како иде со враќање на таксите? Дали е тешко сам да поднесеш? Да знам дали да си идам преку агенцијата за таксите или може сам..

Да ве прашам, има некој идено на Chincoteague - VA ? Како е со престој, давачки и дали лесно може да се најде втора работа

Како Dining room attendant паметно ли е да се прифати понуда во која има 4.25/h+tips?

Како Dining room attendant паметно ли е да се прифати понуда во која има 4.25/h+tips?
вреди тоа е келнер, а во зависност од гостите од келнер се заработува добро

Ќе може ли некој да ми каже како оди плаќањето точно за Америка? Дали може на рати? Колку е вкупната цена? Јас ќе аплицирам преку Наром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom