Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас веројатно ќе одам таму и еве ти кратко инфо.Za studentite koi bile ili sega ke odat vo Cedar Point, navistina pravele testovi za droga ?![]()
Ја сум во 2.Да не има некој интервју на 21ви попладне?![]()
И јас.Ја сум во 2.![]()
И јас лани чекав едно месец и пол. Ми стигна на 19 април и за амбасада можев најбрзо на 29 април да закажам. Агенцијата знае да чека да се пособерат повеќе DS формулари и да ви ги даде наеднаш. Така да можеби им стигнало ама чекат да се пособерат повеќе формулари.Некој што е бил минатата година, колку време чекавте да ви стаса DS 2019 формуларот. Јас договорот за работа го потпишав на 26.02 и сеуште немам ништо. Од агенција ми велат чекаме да ни го пратат и толку........почнува малку страв да ме фаќa![]()
А зашо те одбија, ти кажаа нешто? апсолвент си?Дали има некој искуство со реаплицирање за виза, со сите положени испити на Економски, без роднински врски во САД, одбиен сум, дали вреди да се поднесе ново барање?
А зашо те одбија, ти кажаа нешто? апсолвент си?
Иначе ако пак реаплицираш за виза нема истиот конзул да ти прави интервју, така да можеби имаш шанса![]()