Sikimco
Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
- Член од
- 25 јули 2011
- Мислења
- 549
- Поени од реакции
- 286
Втора еВаљда не е прва година другар ти.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Втора еВаљда не е прва година другар ти.![]()
Да да јас ќе одамНего утре има од коузон во дом на арм, нешто као обука за пред амбасада. Верувам информирани сте.
Неможам да најдам на нет, ај некој линк ако можешНего утре има од коузон во дом на арм, нешто као обука за пред амбасада. Верувам информирани сте.
Мене ме прашаа само каде студирам, кога ќе ги положам испитите и што работат моите родители. Иначе немав 3 положени предмети а втора година бев и ме пуштија.Шо друго може да прашаат?![]()
Од типот прашања: „кој ти е омилен суперхерој и зошто“ , “омилен историски лик и зошто“ најјако ми е : „Која храна сакаш да бидеш и зошто“.Прашање: СО ШТО СТИГНАВТЕ ДО АМБАСАДА? Еве 10 минути се смеам![]()
Кој памфлет?и дали сум го прочитала памфлетот.
Се објаснува на него за карактерот на програмата, за твоите права, ништо што претходно не знаеш.Кој памфлет?![]()
Wilberforce Trafficking Act- на ова се мисли ваљда. Тука се наведени правата кои ги стекнуваме во САД до добивање на J1 визата.Кој памфлет?![]()
Немаше линк, ама сите што одат преку таа агенција, беа известени. Многу корисна обука. Многу работи можеш да научиш.Неможам да најдам на нет, ај некој линк ако можеш![]()